İyiki katılmışsın canımHerkeze iyi aksamlarr...istanbulda yaz ayindaymisiz gibi hava vardı bugün.. Çekirdek ailemle geelerdeydik...yarışmada 1.olmak bahane..amaaa şu heyecan şahane arkadaşlar... Her anından keyif aldım nevrestem iyiki katildim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki katılmışsın canımHerkeze iyi aksamlarr...istanbulda yaz ayindaymisiz gibi hava vardı bugün.. Çekirdek ailemle geelerdeydik...yarışmada 1.olmak bahane..amaaa şu heyecan şahane arkadaşlar... Her anından keyif aldım nevrestem iyiki katildim..
Teşekkür ederimmm..Oyum en baştan beriKakao ve Ben kahve çekirdeği kurabiyesineydi. Bayıldım gerçekten...
Bu arada herkesin eline koluna emeğine sağlık.![]()
İçinde bulguru barındıranyemek ler olsun..hi hi hi
Başladı yavruuuu..oylama başlamış dimekkk
niye yeni bi topikte acılamdıki![]()
Günaydın hatunum nasılsınn..Günaydınlar hanımlar![]()
Günaydın hatunum nasılsınn..
Valla canımcım pek keyifliymişş. teşekkür ediyorum kadınlar kulubüne nevreste demişti heyecanlı oluyor diye cidden doğruymuş şu iş yoğunluğunda pek bir keyif verdi bu yarışma banaGünaydın iyiyim sağol sen nasılsın,oylamalar başlamış 0 çekmişim şimdiden![]()
bizimde hafta başı işler yoğun kolay gelsin sana şimdidenn ..Bugün temizlik günüm yemek yapacam çok işim var..
Valla canımcım pek keyifliymişş. teşekkür ediyorum kadınlar kulubüne nevreste demişti heyecanlı oluyor diye cidden doğruymuş şu iş yoğunluğunda pek bir keyif verdi bu yarışma bana
bizimde hafta başı işler yoğun kolay gelsin sana şimdidenn ..