Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

anne sütü dahil süt içmemişim ben alerjim var ama şükür ki süt ürünleri ile sorun yok sadece sütün süt hali ile öylede bir gariplik :)
Alerjin varsa başka tabi.Süt ürünleriyle kapatıyorsundur o açığı.Hiç yoktan iyidir :))

Offf bunlar ne ya,hepsi nefis görünüyor,ellerinize sağlık kızlar,hepsine bayıldım:kk77:
İlk defa bir yarısmada bu kadar kararsız kaldım,keske tek değilde daha fazla oy verebilme sansımız olsaydı,ama sepetli karpuzlu kurabiyeye oy verdim,ancak zencefilli kurabiyelerede bayılırım,şeftalili olandada aklım kaldı,anne terlikleride çok iyiymiş ya:KK48:
Ayy teker teker yazmayayım hepsine bayıldım,yokmu dili 2 metre kırmızı halı gibi uzayan smiley ya:kk77:

2 tanecik oyum olmuş,hanginizsiniz söylryin öpecem sizi :KK51:
Gonullerin birincisisin ablam oylamaya ne hacet ;)
Abla basin sagolsun :( zaman acilari yok etmesede azaltir insallah :(

Evde yegenlerim, kiz kardesim ve anacim var . Daha cok burda olmak isterdim sizlerle :) sabahlari 2 dk ancak. Bakabiliyorum ...

Gonullerin birincisisin ablam oylamaya ne hacet :KK66:
Abla basin sagolsun :KK43: zaman acilari yok etmesede azaltir insallah :KK43:

Evde yegenlerim, kiz kardesim ve anacim var . Daha cok burda olmak isterdim sizlerle :) sabahlari 2 dk ancak. Bakabiliyorum ...

Çok teşekkürler sağol,:KK66:
Sağol teşekkür ederim,acı elbette azalmıyor ama unutulmuyor elbette,zaman da ilaç gibi denir ya öyled oluyor aslında.
Ne güzel aile yanında olunca daha da keyifili olur,olsun fırsat buldukça gelmeye çalış yinede :KK68:

bu yeni oylama sistemi çok güzel olmuş tariflerin yanında resimleri görmek daha kolay oluyor oy verirken :kk77::kk77:

herkesin ellerine sağlık, sıradaki yarışmada görüşmek ümidiyle :KK52:

Gunaydın kızlar mutlu gunler
Cok cekısmelı gecıyor oylama:)

Hanım abla basın sagolsun:(
Allah sızlere uzun omur versın sevdıklerının acısını yasatmasın bı daha..

Back
X