Bundan sonra anket resimli olmayacak...Nevreste,
Bundan sonraki oylamaların açık olmasını öneriyorum..
Oda acik oluyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra anket resimli olmayacak...Nevreste,
Bundan sonraki oylamaların açık olmasını öneriyorum..
Abla bu mumkun degil yanlis gormussundur.Degistirme imkani yok ve anket duzenlenmiyor.Oyumu verdim ama göremedim,deminki sayı ile aynı gözüküyor hala
Canim soyle cabuk gelsin...Rica ederim iletirim. Bi süre uzak kalmak istediğini söyledi ileride belki tekrar dönerim diyor. İyi akşamlar .
Bende de yok.Bulursam yollarım en iddaasızını.![]()
Süt sevilmez mi hiç.süt sevmeyen biri olarak yarışmaya hazırım :))
Bulursam göndereceğim tamam.Ben sana güveneyim tarif isteyeyim senin yaptığına bak
anne sütü dahil süt içmemişim ben alerjim var ama şükür ki süt ürünleri ile sorun yok sadece sütün süt hali ile öylede bir gariplik :)Süt sevilmez mi hiç.
Bulursam göndereceğim tamam.![]()
Alerjin varsa başka tabi.Süt ürünleriyle kapatıyorsundur o açığı.Hiç yoktan iyidir :))anne sütü dahil süt içmemişim ben alerjim var ama şükür ki süt ürünleri ile sorun yok sadece sütün süt hali ile öylede bir gariplik :)
zaten İbrahim Saraçoğlu'nu izledikten sonra içmemenin kayıp olmadığını anladım.yaşasın yoğurt, peynir, muhallebi :)Alerjin varsa başka tabi.Süt ürünleriyle kapatıyorsundur o açığı.Hiç yoktan iyidir :))
popüler makyaj,, en tarz üye bunlar ne yaa bütün birincilikleri kapmış yürüyorsun bacım.. sana gelsinbana 2 kişi oy vermiş yirim üpeerim![]()
Gonullerin birincisisin ablam oylamaya ne hacet2 tanecik oyum olmuş,hanginizsiniz söylryin öpecem sizi![]()
Gonullerin birincisisin ablam oylamaya ne hacet
Abla basin sagolsunzaman acilari yok etmesede azaltir insallah
Evde yegenlerim, kiz kardesim ve anacim var . Daha cok burda olmak isterdim sizlerle :) sabahlari 2 dk ancak. Bakabiliyorum ...