- 16 Kasım 2008
- 13.765
- 13.418
- 823
Naber napıyosun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber napıyosun?
Geçmiş olsun nevoşum ne olduOğlum hasta hastanedeyim.
Serum takildi bekliyorum..
Akıllı olun yaramazlik yapmayin:)
Evde takılıyorum işte canım sen?Naber napıyosun?![]()
Gecmis olsun ablam onemki bisey yoktur insOğlum hasta hastanedeyim.
Hoş geldin, nerdesin senuc oy almisim simdilik bitanesi benden ama olsun bakalim
Iyi aksamlar kisceler
Canım ateş öksürük kusma iştahsızlık var 2 gündür. Doktoru sevmiyor ama ilerleyince getirdik yatis yaptik 3 gün serum alacak.bitince eve gideceğiz sabah gelecegiz.hastaneyi ayağa kaldırdı.Geçmiş olsun nevoşum ne oldu
Evde takılıyorum işte canım sen?
kv geldi canim ankaradan ondan girmedim ama ozledim sizi ben yokken oylamaya yetisemedim diye uzuldum ama neyse artik bir dahaki yarismalaraHoş geldin, nerdesin sen![]()
Çok geçmiş olsun canım.Hastaydı zaten kötüye gitti demekkiOğlum hasta hastanedeyim.
Ben de O Tarz Senin seyrediyorum.Komedi hepsi.Geçmiş olsun nevoşum ne oldu
Evde takılıyorum işte canım sen?
Sağol Canim:)Gecmis olsun ablam onemki bisey yoktur ins
Kıyamam yaCanım ateş öksürük kusma iştahsızlık var 2 gündür. Doktoru sevmiyor ama ilerleyince getirdik yatis yaptik 3 gün serum alacak.bitince eve gideceğiz sabah gelecegiz.hastaneyi ayağa kaldırdı.
Ayhh migde bulantisi her seyden daha zor yaa gecmis olsun ablacim tekrardanCanım ateş öksürük kusma iştahsızlık var 2 gündür. Doktoru sevmiyor ama ilerleyince getirdik yatis yaptik 3 gün serum alacak.bitince eve gideceğiz sabah gelecegiz.hastaneyi ayağa kaldırdı.
Gecmıs olsun ıns kotu bı durum yoktur..Oğlum hasta hastanedeyim.
Oğlum hasta hastanedeyim.
Zıyaretcıler oy verebılıyomuZiyaretçi sayısına bakın.![]()
Teşekkür ederim canım grip canim:)Gecmıs olsun ıns kotu bı durum yoktur..
Sagol ablam grip salgini varmış bizi buldu.Nevoş geçmiş olsun,hayırdıor ne oldu öyle
Onlara bakıyorlar herhalde.Kurabiye ikram etsek
Yok veremiyor.Zıyaretcıler oy verebılıyomu
Bakmasınlar oyle uzaktan ıcerı alalım![]()