Keşke resim çekseydin Ablacımİstiyorsan gömeyim harbican80 yaşında olması lazım
Sağol hayatım,hepsi çok beğendi,kalıba koydum bide,üstünede haşlama et koydum süper oldu,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke resim çekseydin Ablacımİstiyorsan gömeyim harbican80 yaşında olması lazım
Sağol hayatım,hepsi çok beğendi,kalıba koydum bide,üstünede haşlama et koydum süper oldu,![]()
Hoşgeldin Tolin Hanımburalarda benden başka nene tanımam![]()
Malesef canim yaaa kendi isimiz ya birde mutlaka gitmemiz gerekiyorSıcacık canım bizim yuvamız
Tatil yok o zaman yarın size![]()
Valla bilmiyorum.Neden 3 yani,2 değil,4 değil![]()
tanısalım ama annem tanımadıgın kısılerın evıne gıtme didiTanışmıyoruzTanışalım mı
![]()
Allah kolaylık versinMalesef canim yaaa kendi isimiz ya birde mutlaka gitmemiz gerekiyor
Annen doğru söylemiştanısalım ama annem tanımadıgın kısılerın evıne gıtme didi![]()
o zaman sizinlede tanışamam hanfendiAnnen doğru söylemişBen kızlarımın konuşmalarına bile izin vermiyorum
![]()
buralarda benden başka nene tanımam![]()
Tamam o zaman bizi rahatsız etmeo zaman sizinlede tanışamam hanfendi![]()
karar verdım buraların nenesı artık ben olucam senin neneliğini bitiricem nenem
Keşke resim çekseydin Ablacım![]()
Valla bilmiyorum.![]()
aaaaaa kazencıgım bu topıgı ben rahat edeyım geyık yapayım dıye actıı hıııhhhhTamam o zaman bizi rahatsız etme![]()
Abowww 80 yasinda miiii. Hay masallaaahhhİstiyorsan gömeyim harbican80 yaşında olması lazım
O zaman isteriz resminiÇektim bileee
Sormak lazım en acilinden![]()
karar verdım buraların nenesı artık ben olucam senin neneliğini bitiricem nenem![]()
Napiyon kız çatlak kiremito zaman sizinlede tanışamam hanfendi![]()