Abla Tolin bana dil çıkarıyor birde topiğimi işgal ediyor kızar mısınBebişlerim benim
Hayırlısı ablamBekar çalışıyor zaten,aman evlenmesin daha keyfini çıkarsın birazcık
Zor değilde bunlara alıştık ya ondan zor geliyor,klavyeye yazacan birde sesli harfleri tıklamak var
Yok canım benim tablet henüz yok bilmiyorumAma yakında olacak O zaman öğrenirim
Ozamanda banada bir el atarsin gariYok Ablacım benim tablet henüz yok bilmiyorumAma yakında olacak O zaman öğrenirim
Hayırlısı ablamforuma neden üye degil katılsa nicki ne olurdu acaba...
Kizimkelesimigetir
Ayarlarla alakalıdır mutlakaSmileleri bulamamış tablette bende çıkıyor mesela,ayarlarda filan olabilirmi ..
İnşaallah canımOzamanda banada bir el atarsin gari
Hayırlısı ablamforuma neden üye degil katılsa nicki ne olurdu acaba...
Kizimkelesimigetir
Canım klavye türünü değiş. Bende tabletten giriyorum,onceden smiley çıkmıyordu. Klavye türünü değişince çıkmaya başladıOzamanda banada bir el atarsin gari
Ayarlarla alakalıdır mutlaka
İnşaallah canım
Popüler üye olurdu ama haaaaİstemiyor ya yakalarsam diye belki ,haaa bak o olur biri hanım biri kızım
Neyse sen öğren banada el atarsınBir yerde vardır herhalde baktım ama göremedim
Popüler üye olurdu ama haaaakızcağız derdini paylasamazdi ama
Neyse sen öğren banada el atarsın
Anasına bak kızını al abla olcak o kadarOlurdu kesin ağzı çok iyi laf yapar onundaönce bana söylerdi sonra sizlere
Harbi demiş klavye türü seçilmesi gerekiyormuş.
Anasına bak kızını al abla olcak o kadar
Bende ifadeler çıkıyor.Ama bazen tıklıyorsun çıkmıyor ya da geç geliyor.Al benden de okadar yazz surat ifadeleri var ya tabletten yaziyorum ben sizdede cikmiyomu yada ayarimi bozuk nasil ayarlicam bilen varmi
Evet zor Nevoş.Ablacım tabletten yazmak zor oluyor mu
Alışmak zaman alacak o zamanBende ifadeler çıkıyor.Ama bazen tıklıyorsun çıkmıyor ya da geç geliyor.
Evet zor Nevoş.Mesela alıntı yaptığında mesaj yazarken üste geçip alıntıladığın yazıyı siliyor.Yani benimki öyle.Bazen yazmak işkence.Bazen de donuyor.
Ablacım Hayırlı GecelerŞekerler ben çıkıyorum iyi geceler görüşürüz..
K.validem bende,yarın sabah erken gelemem haberiniz olsun fırsat buldummu damlarım takipteyim yani gözüm üzerinizde.Öğleden sonrada gezmeye gidecek gelin kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?