Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aklındaki kurabiyeyi söyle yapmayalım:KK19:
Geçmiş olsun bu arada rahatsız mıydın? Sanki profil mesajlarından öyle birşey hatırlıyorum?
Yanlış hatırlıyormuşum:-)

Söylemeyeyim sürpriz olsun. Yapan olursa da sağlık olsun. HoppaEvet yanlış
hatırlamışsın .Yine de teşekkür ederim.:KK48::KK68:

Sağolcanım, sen şimdi bunada katılmazsın:cool:
Cadı nasıl? Var mı bi yaramazlık
Millet bi gondersin bakalim canim neler gelcek aklimda bikac var dogurmadan yaparim belki :KK48: esim kurabiye canavari :kk77: cadi napsin gece uyutmadi kaburgama bi topardi masallah sabah namazindan sonra biraz uyumusum:KK53:yarin kontrol var bakalim ne dicek drmuz:KK51:

Millet bi gondersin bakalim canim neler gelcek aklimda bikac var dogurmadan yaparim belki :KK48: esim kurabiye canavari :kk77: cadi napsin gece uyutmadi kaburgama bi topardi masallah sabah namazindan sonra biraz uyumusum:KK53:yarin kontrol var bakalim ne dicek drmuz:KK51:
Aman aman onun keyfi yerinde olsunda, sen uyumasanda olur:KK30:
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Aman aman onun keyfi yerinde olsunda, sen uyumasanda olur:KK30:
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ole tabi yeterki iyi olsun cok tembelim ya dogum cantami yeni hazırladım:KK48: amin inşallah canim:KK60:

Eloşcum ya, şans mı deyim şanssızlık mı deyim bilemedim kuzum:KK60:
Sorma canım ama seninle cumartesi konusmustuk yaptım hazır vs diye. Bide bugün yüklemeseydim tarifi baska yapardım yada katılmazdım. Neyse önemli olan eğlenmek benim için canım:KK68: bi de sizlerle sohbet etmek, gerisi teferruat.

pinkstrap pinkstrap biliyor abla ben cumartesi yaptım tarifi, diğer topikte sohbet etmiştik bununla ilgili hatta:KK19:

Iyiki sabahtan yüklemişim, yoksa baska kurabiye yapardım yada katılmazdım sanırım.
Biliyorum bende tatlım, hatırlıyorum öyle bir sohbet. Hakeden kazansın napalım her kategoride, böyle aksilikler mümkün:KK60:

Back
X