- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Hazır Nevoş burdayken ekle, yardımcı olur aksilik olursaBende yaptım duzenleyimde eklıcem kurabıyemi
İnşallah eklemeyi becerebilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır Nevoş burdayken ekle, yardımcı olur aksilik olursaBende yaptım duzenleyimde eklıcem kurabıyemi
Harbi kafamızı şişiriyor napsınArada el salla, takipte sürekli
![]()
Sorma canım ama seninle cumartesi konusmustuk yaptım hazır vs diye. Bide bugün yüklemeseydim tarifi baska yapardım yada katılmazdım. Neyse önemli olan eğlenmek benim için canımbi de sizlerle sohbet etmek, gerisi teferruat.
Bende yaptım duzenleyimde eklıcem kurabıyemi
Vurdu vurdu burdaAyyy kıyamam kuzuya yaaa,huuuuu harbiiii ordaysan 3 kere yere vurr![]()
Sağlık olsun hiç önemli değil,eğlenmek daha keyifli zaten burada
Hadi bakalım bekliyoruz tarifini![]()
Aynen öyle, tarif bahane, sohbet şahaneAyyy kıyamam kuzuya yaaa,huuuuu harbiiii ordaysan 3 kere yere vurr![]()
Sağlık olsun hiç önemli değil,eğlenmek daha keyifli zaten burada
Hadi bakalım bekliyoruz tarifini![]()
Yarışma bahane, sohbet şahaneBiliyorum bende tatlım, hatırlıyorum öyle bir sohbet. Hakeden kazansın napalım her kategoride, böyle aksilikler mümkün![]()
Vurdu vurdu burda![]()
Aynen öyle, tarif bahane, sohbet şahane![]()
Elinden öpüyormuş. Muneyi topuğundan vursun beni kara zindanlara attı diyorVurdu ve kaçtı
En güzelide o değilmi![]()
Tabiki, zaten keyifli kısmı buradaki sohbet.Vurdu ve kaçtı
En güzelide o değilmi![]()
Elinden öpüyormuş. Muneyi topuğundan vursun beni kara zindanlara attı diyor![]()
Tabiki, zaten keyifli kısmı buradaki sohbet.
sen katılmıyormusun abla?
Sende güzel tarifler vardır.
Son kararımıymış harbinin,muneyi topuğundan vururumda,oda kafama sıkar ne haber![]()
Belli değil ama her an herşey olabilir,aslında çok ta kurabiye sevmem,tuzlu delisiyimdir börek filan![]()
Boşver kendini ateşe atma hanım abla
Zaten yarın bitecek cezası![]()
Tuzlu kurabiye yapsan olmaz mı kiSon kararımıymış harbinin,muneyi topuğundan vururumda,oda kafama sıkar ne haber![]()
Belli değil ama her an herşey olabilir,aslında çok ta kurabiye sevmem,tuzlu delisiyimdir börek filan![]()
Tuzlu kurabiye yapsan olmaz mı ki![]()
Üzülme, eklersin en kısa zamanda.Bugun ekleyemiyorumcep telefonundan giriyorum paketim yetmeyecek resımler çok yavaş yuklenıyor .. En kısa zamanda anneme gidip halledicem inşallah. Şu lodos olmasaydı şimdi çıkıp gidecektim. Çok uzuldum şansa bak
Elinize sağlık çok yarısı bilgiler- Yarışma kategorisi : Anne Kurabiyeleri
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir. Oylama basladiktan sonra link dagitmak kesinlikle yasaktir !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır bu isteğe bağlıdır. (Pınar Süzme Yoğurt, Mahalle Kasabı Kazen Abi sponsorluğunda gibi ...)
![]()
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Kurabiye ismine konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 29 Aralık 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 23 Ocak 2015 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Ocak 2015 Cumartesi
Oylama bitiş tarihi : 31 Ocak 2015 / 23:55 Cumartesi
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım, Mutfakta Mutluyum
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
Oylamada kriterler ;
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Ben de tuzlu kurabiye severim aslındaOda olabilir aslında değişik tarifler bakıyorum aradakurabiyede tatlı olan daha makul ama
Bende katılacağı m çok güzel pasta tarifleri varÜzülme, eklersin en kısa zamanda.
Daha coook zaman var
sen yapmayacak mısıınnOda olabilir aslında değişik tarifler bakıyorum aradakurabiyede tatlı olan daha makul ama