Rica ederim ne demek,bende öğrenmiş oldum hiç değilse
Sizin orası neresi öyle![]()
kaynar halde bal dökmemek gerekli, kaynar su balın özelliğini öldürebilir aklında olsun ablacım.
bizim burası 42: )

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek,bende öğrenmiş oldum hiç değilse
Sizin orası neresi öyle![]()
Çok yoğun çalışıyor fırsatı olmuyorBakmadım tabi görmeyince merak ettim![]()
kaynar halde bal dökmemek gerekli, kaynar su balın özelliğini öldürebilir aklında olsun ablacım.
bizim burası 42: )![]()
Ben hemen ekliyorum senin tarifin aynısı olabilirakşama kadar tarif eklemek yasak beni bekleyin![]()
Çok yoğun çalışıyor fırsatı olmuyor![]()
Allah yardımcısı olsun işi çok zorYılbaşı erteside çalışacam dedi
Amann abla kimse tarif eklemeyecek o nasıl tehditNe yapacağıma karar verdim arkadaşlar,eğer aynından yapan olursa yakarım burayı ona göree![]()
Bildiğim iyi oldu sağol,orası soğuk olur aslında güneş ne ayak yani şimdi kıskandımmm![]()
Benim kurabiyeyi yapan olursa ben de yakarımNe yapacağıma karar verdim arkadaşlar,eğer aynından yapan olursa yakarım burayı ona göree![]()
Antalyaya gel yavrim sen gunluk guneslikBildiğim iyi oldu sağol,orası soğuk olur aslında güneş ne ayak yani şimdi kıskandımmm![]()
Amann abla kimse tarif eklemeyecek o nasıl tehdit![]()
Ne oldu Pinkom
Abla sen bana sinyal ver ben konuyu taşırımBen söyleyimde ona göre![]()
bir bakmışım aynısı olmuş sessiz kalmam lazım ama sonra yakarım çırasını
![]()
Harika tarifler geldi daha çok tarif gelecek hazırlıklı olTariflere baksana Novoşum
Alacaklar kemerimi![]()
Abla sen bana sinyal ver ben konuyu taşırımAma sakın benim kurabiyeyi yapma
![]()
Ben tarifimi değiştirmek istiyorumHarika tarifler geldi daha çok tarif gelecek hazırlıklı ol![]()