yook kıız onu demiyorum sabah dedim yaa hasteneden geldik ev bakmaya gidiyoruz diyee onu diyorum
doğum ne zaman inş balım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yook kıız onu demiyorum sabah dedim yaa hasteneden geldik ev bakmaya gidiyoruz diyee onu diyorum
Ben Kazen'e bildireyim tarihi değiştirsinbilemedim ki![]()
Bu kemer iyi geldi bana ya çocuk gibi sevindirik oldumtamam: )
: ))))
aklıma şu reklamm geldi: )
herkes geç gelirse ne olur bu şirket batar bu şirket
ne olur bu şirket batar bu şirket: ))))))![]()
Hediyeden daha güzel değil miBu kemer iyi geldi bana ya çocuk gibi sevindirik oldum![]()
O zaman bende herkese yarışmayı kötülerim katılmayın derim, bende katılmamBen Kazen'e bildireyim tarihi değiştirsin![]()
Evett.. Herkese tavsiye ediyorum, 1. olmaya değerHediyeden daha güzel değil mi![]()
13-15 ocak diyo drmuz kızımın gelemeye niyeti yok gibiidoğum ne zaman inş balım?
Tehdit mi ediyorsunO zaman bende herkese yarışmayı kötülerim katılmayın derim, bende katılmam![]()
Evett.. Herkese tavsiye ediyorum, 1. olmaya değer![]()
tamam: )
aklıma şu reklamm geldi: )
herkes geç gelirse ne olur bu şirket batar bu şirket
ne olur bu şirket batar bu şirket: ))))))![]()
Evet, işe yarıyor muTehdit mi ediyorsun
![]()
15 Ocak'ta doğsun13-15 ocak diyo drmuz kızımın gelemeye niyeti yok gibii![]()
Pek etkili olmadı üzerimdeEvet, işe yarıyor mu
Uzatacakmısınız şefliğimi![]()
Bir yarışma öncesi daha banlanma, dikkat etBiraz siyasete dalayım gelmezsem merak etmeyin![]()
Bir yarışma öncesi daha banlanma, dikkat et![]()
Bu kemer iyi geldi bana ya çocuk gibi sevindirik oldum![]()
13-15 ocak diyo drmuz kızımın gelemeye niyeti yok gibii![]()
Sabah görmedim ama ev konusunu.
Burçlarla aran nasıl peki
Bir daha ne zaman denk gelcem tadını çıkarayım, geçen sürede yaramazlıklarım unutulur nasılsabencede canım: ))))
hayırlı doğumlar inş canım.
iyidir canım: )![]()
Bir daha ne zaman denk gelcem tadını çıkarayım, geçen sürede yaramazlıklarım unutulur nasılsa![]()