Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Tolin`i getirin bana.:KK67:

size ne anlatcam bugün haberlerde görmüşsünüzdür belki antalyada kocasını yakan kadın diye bi haber vardı o kadın bizim hastaneye gelmiş böle deli deli hallerler yemekhaneye çıkmış kahvaltı yapcam demiş sonra terasa çıkıp bağırmış polisi çağırın ben kocamı yaktım demiş şimdide burdan atlıycam demiş bizim personel deli sanmış :KK57: akşam eşim geldi haberler açıktı görmüş anaa kadın doğru söylüyormuş ya dedi :KK57:

size ne anlatcam bugün haberlerde görmüşsünüzdür belki antalyada kocasını yakan kadın diye bi haber vardı o kadın bizim hastaneye gelmiş böle deli deli hallerler yemekhaneye çıkmış kahvaltı yapcam demiş sonra terasa çıkıp bağırmış polisi çağırın ben kocamı yaktım demiş şimdide burdan atlıycam demiş bizim personel deli sanmış :KK57: akşam eşim geldi haberler açıktı görmüş anaa kadın doğru söylüyormuş ya dedi :KK57:
eee gercekten yakmısmı kocasını:KK57:

e demekki acılmıs bugun o sonuncuyu ben senın sacını yolmadan kaldır hain adra:KK11::KK11::KK11:
he bu arada kurabıyenın elması eksık olmus:KK53::KK53::KK53::KK53:
Dün koydum birini.:KK4: Hiç bile kaldırmam.:63:

Elma mevsimi kapandı artık.:KK70:

eee gercekten yakmısmı kocasını:KK57:
yakmış oğluyla beraber yakmış adam kadının ninesini dedisini öldürmüş babasını yaralamış 18yıl hapis yatmış çıkınca eve gitmiş adam kadında yakmış adamı

Gördüm haberlerde.Kocası dedesini öldürmüş galiba.Barışmak istemiş o da benzin döküp yakmış oğluyla.Deli olmasa yakar mı adamı.:KK47:

kaldıracaksın dedıysem kaldıracaksın adamı katıl etme:KK53::KK53::KK53:
kapanmamıstırrrrr senı elmacı adra seniiii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Kaldırmammm.:mad:

Elmalar elmalar yeşil yeşil elmalar.:KK53:

elmacı seniiiii senın adın bundan sonra elmacı adra acaba senden elmalı sabunmu yapsam:KK53::KK53::KK53:
Yok şu an çikilata revaçta.Çikilatalı sabun yap sen en iyisi.:KK53:

Back
X