- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
evet yaptım ama yandı o yuzden konu acmadım bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaptım ama yandı o yuzden konu acmadım bende![]()
Ben dedim yaparNetolin kurabiye mi yapmış
![]()
Artık kankamsın ne güzel kurabiye yaptın öyleYaptın yani.Olsun yanık yanık ekleseydin.
![]()
Evettt aynen öyle... Seviyor bu böcük biziBen dedim yaparYanmış ama önemli değil yapmaya çalışması bile çok özel
![]()
Artık kankamsın ne güzel kurabiye yaptın öyle![]()
Hem de çok seviyorEvettt aynen öyle... Seviyor bu böcük bizi![]()
Tabi canım şefe şeflerle arkadaşlık yakışırBecerikliysen kankamsın diyorsun
![]()
Tabi canım şefe şeflerle arkadaşlık yakışır![]()
1 tane ekleseniz kafiTelefonumda yaptıgım cogu kurabıyenın fotosu var ama yapım asamaları yok uhuhuhuh(( neyse ben yıne yaparım oyle eklerım ama hangısını eklesem kiiii kac tane ekleme hakkımız var acaba
Hoş buldum nevosum. Iyiyim sen nasilsinHoşgeldin canım nasılsın![]()
1 tarifi yapım aşamları detaylı olarak ekleyebiliyorsunuz...Telefonumda yaptıgım cogu kurabıyenın fotosu var ama yapım asamaları yok uhuhuhuh(( neyse ben yıne yaparım oyle eklerım ama hangısını eklesem kiiii kac tane ekleme hakkımız var acaba
Ben de iyiyim canım sağol dışardaydım yeni geldimHoş buldum nevosum. Iyiyim sen nasilsin![]()
1 ayım var, bol bol atayım havamı bir daha nezaman denk geleceği belli olmazÇok havaya girdin
![]()
Bende işten yeni geldim sayilir. Yarım saat falan oldu. Bi size bakayım dedimBen de iyiyim canım sağol dışardaydım yeni geldim![]()
At o zaman havanı1 ayım var, bol bol atayım havamı bir daha nezaman denk geleceği belli olmaz![]()
sonradan gurme1 ayım var, bol bol atayım havamı bir daha nezaman denk geleceği belli olmaz![]()
Hoşgeldin canımBende işten yeni geldim sayilir. Yarım saat falan oldu. Bi size bakayım dedim![]()