- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Hakkını veriyorum şefliğimin bikerembilsen böyle olmazdin zaten şekerim,şöhreti kaldiramadin sen
Toliş ne oldu böyle![]()
Sessiz sedasız kepçe vurmayan şef mi olur. Karışmayın işime nevoş oklavayı ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkını veriyorum şefliğimin bikerembilsen böyle olmazdin zaten şekerim,şöhreti kaldiramadin sen
Toliş ne oldu böyle![]()
neyse bıdakına artık nevoscumEllerine sağlık tolin'cim olur böyle kazalar bizde hemen öğrenmedikSeni bu çabaya sokmak bile bizim için büyük gurur
![]()
Bos ver sen onları çekemiyollaaaaaaaaa.Bilmeden şef oldum, bilsem ne olcam sen düşün![]()
Biriyle pişti olabilirdin.aslında fena olmadı ama rengı tutmadı orjınalı bak soyle olacaktı![]()
![]()
Demi demi farkındayımBos ver sen onları çekemiyollaaaaaaaaa.![]()
İnşaallah canım bekliyoruzneyse bıdakına artık nevoscum![]()
Abooww. O kadar da ugrasmissin. Yazık olmuş onca emeğe. Ellerine sağlık canim yinedeyandı pampalar![]()
Oooooooooo Laciiiii gelmişBos ver sen onları çekemiyollaaaaaaaaa.![]()
Kıyyamaaam aneyyyy aneyyyy hölölö.Bide dövünen smile istiyom yaaaayandı pampalar![]()
HahahahHakkını veriyorum şefliğimin bikerem
Sessiz sedasız kepçe vurmayan şef mi olur. Karışmayın işime nevoş oklavayı ver![]()
Sen yazmadan ben yazim yorma kendini tmm yapicim .nevrocum efenim.Oooooooooo Laciiiii gelmiş![]()
Kiz morcivert hazır mi kurabiyenKıyyamaaam aneyyyy aneyyyy hölölö.Bide dövünen smile istiyom yaaaa
Bende kabak tadlusunu kk yüzünden yaktım dalmışım.Abooww. O kadar da ugrasmissin. Yazık olmuş onca emeğe. Ellerine sağlık canim yinedeben 3 saat uğraşıp karnı yarik yaptim,onu da fırında unuttum,kömür oldu
kendimi kesecektim nerdeyse
![]()
Ne diyon beHahahahseni halin üzerine terk ediyorum pembe akrep
![]()
Bende geçen gün corbanin dibini tutturdum burda geyik yaparkeneBende kabak tadlusunu kk yüzünden yaktım dalmışım.
kım yapmıskı?Biriyle pişti olabilirdin.![]()
hevesım kactı meyramcanım eline sağlık.
eline sağlıkta yandıysa bi daha yapaydın ya canım, hani kazanman açısından diyorum
ben olsam bi daha yapardım.
Abooww. O kadar da ugrasmissin. Yazık olmuş onca emeğe. Ellerine sağlık canim yinedeben 3 saat uğraşıp karnı yarik yaptim,onu da fırında unuttum,kömür oldu
kendimi kesecektim nerdeyse
![]()
Kıyyamaaam aneyyyy aneyyyy hölölö.Bide dövünen smile istiyom yaaaa
Vaayyyy girise bakşefim ve kızlar selamlar: )
dermişim: )![]()