O oylar bir tarif ile alınmaz ki canım ben 2 yıldır kk mutfağındayımBen demedim enler dedi, oy verenleri haklı çıkar![]()

Tarifim ya güzel olmazsa beceriksiz mi olacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O oylar bir tarif ile alınmaz ki canım ben 2 yıldır kk mutfağındayımBen demedim enler dedi, oy verenleri haklı çıkar![]()
Iyiyim teşekkür ederim,sen nasilsinHoşbulduk canım nasılsınız:) muhabbete dalayım dedim bende ortadan
Nasılsın tatlım :)
Hoşbulduk Ablacım nasılsın :)
İyiyim canım sen nasılsınHoşbulduk Ablacım nasılsın :)
Ne msjimesajımı görmedinmi![]()
İyiyiz canım.Hoşbulduk canım nasılsınız:) muhabbete dalayım dedim bende ortadan![]()
Aaa şimdi gördüm. Al sanaharbi bana şu watsappta ne işi var gece gece fotosunu atsana: )
çok hoşuma gitti netten bulamadım yaaaa onu![]()
Güzel olmazsa yapacak birşey yok, tabi beceriksiz olacaksınO oylar bir tarif ile alınmaz ki canım ben 2 yıldır kk mutfağındayımÖzelden daha çok çalışıyorum bu oylar hep onun eseri
Tarifim ya güzel olmazsa beceriksiz mi olacağım![]()
Ne msji![]()
Iyiyim teşekkür ederim,sen nasilsin![]()
İyiyim canım sen nasılsın![]()
O zaman beceriksiz listesinin başına yazarsınızGüzel olmazsa yapacak birşey yok, tabi beceriksiz olacaksın
Sen şimdi bizi ürkütmemek için ayak yapıyorsun, çokda güzel olur eminim ki![]()
İyiyiz canım.İyi yaptın dalmakla.Dalın dalın gelin.
![]()
Yarın mı yapacaksınO zaman beceriksiz listesinin başına yazarsınız
Dur bakalım güzel olacak mı![]()
Nevoş özelden göstersene.Nasıl olsa ekledim ben.O zaman beceriksiz listesinin başına yazarsınız
Dur bakalım güzel olacak mı![]()
Iyı ettin,hoş geldinIyiyim çok şükür :) dedim muhabbetinize dahil olayım :)
Bende iyiyim çok şükür Ablacim :) FRanısz kaldığım muhabbetinize dahil olayım dedim![]()
Bir tarafından tut canım bizde öyle yapıyoruzIyiyim çok şükür :) dedim muhabbetinize dahil olayım :)
Bende iyiyim çok şükür Ablacim :) FRanısz kaldığım muhabbetinize dahil olayım dedim![]()
Napican bu kadını söyle bakimheh sağol: )![]()
Ne yapalım Pinko`nun havalarıyla uğraşıyoruz.Geldim ama neler konuşuyorsunuz bakalım cnm :)