- 25 Aralık 2013
- 5.592
- 4.756
- 448
Hahahahkurban olarak seni seçtik şekerim
![]()
Anladim zati

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahkurban olarak seni seçtik şekerim
![]()
Niye yok dedin havanı atsaydın ya.Çorbam dillere destan beee
Dergiden aradılar röportaj yapalım diye yok dedim![]()
Istenmediğim yerde durmam ben kurabiyemi alıp gidiyorum, siz ağlayın şef gel bize yol göster diyeBu gidişle öyle olacakArkanızdayım haberiniz olsun
![]()
Kurabiyeyi ve kemeri bırak sen gidebilirsinIstenmediğim yerde durmam ben kurabiyemi alıp gidiyorum, siz ağlayın şef gel bize yol göster diye![]()
En büyük benmiyim.BöööğğğBen 33Pinko daha büyük
![]()
PışıkkKurabiyeyi ve kemeri bırak sen gidebilirsin![]()
Yok canım sen benim sağ kolumsun artık
Senden 1 yaş küçüküm![]()
Ben 33Pinko daha büyük
![]()
Hanım Abla en büyükEn büyük benmiyim.Böööğğğ![]()
O zaman sen de gidemezsinPışıkk3 ümüzde gidiyoruz
![]()
Ne münasebet Şefim diyeceksin 1 aySağol tatlim ne de olsa akrep kadiniyiz yahuiyi yi pinko diyom Sana :)
HeeOzaman abla diyim Nevreste ablacim pinko demem kiziyor
![]()
Yok canım pinko benden küçükSağol tatlim ne de olsa akrep kadiniyiz yahuiyi yi pinko diyom Sana :)
HeeOzaman abla diyim Nevreste ablacim pinko demem kiziyor
![]()
Emirlerini bekliyoruz baş sefimizBu gidişle öyle olacakArkanızdayım haberiniz olsun
![]()
Ev makinesi derken ne mesela? Elentürüklü süpürge gibi miAnladim zatiAllah im sana geliyorum ben pinko affet
![]()
Abla desin o zamanNe münasebet Şefim diyeceksin 1 ay
Şaka şaka sana serbest istediğini de abla hariç tabi
Sen beni sattın arkamdan iş çeviriyorsun, kaçak yarışma açcam benO zaman sen de gidemezsin![]()
Hanım Abla en büyük![]()
Görüşürüz tatlimPışıkk3 ümüzde gidiyoruz
![]()
Tamam benden komut bekleyin indirelimEmirlerini bekliyoruz baş sefimizindir de,indirelim
Ev makinesi derken ne mesela? Elenaürükkü süpürge gibi mi![]()
İyi geceler canımBayanlar sohbetinize doyum olmuyor ama gitmem gerek yarin is varherkesi optum iyi gecelerrrr
![]()
Bozulmasın canımMoralim bozuldu yafff