- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
En azından yakmadan becerebildimyoooo hıc guzel olmamış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından yakmadan becerebildimyoooo hıc guzel olmamış![]()
aman hayatında ılk defa bısey becerdın aferın sanaEn azından yakmadan becerebildim![]()
Hahahahaha vallahi kızı uyutup hepsini inceleyemedim bir türlü ama sen yaptiysan çok guzel olmazmi bee yaaaa mümkünmü çirkin olsunÇiçekli kurabiyelerde harikulâde olmuş dimi![]()
En azından yakmadan becerebildim![]()
Kavga etmeyin ayırmamaman hayatında ılk defa bısey becerdın aferın sana![]()
Hayır,3 oldu.aman hayatında ılk defa bısey becerdın aferın sana![]()
Yaaaaa dombiktoooo çılgın seyyy ay nelerde söylediHahahahaha vallahi kızı uyutup hepsini inceleyemedim bir türlü ama sen yaptiysan çok guzel olmazmi bee yaaaa mümkünmü çirkin olsun![]()
yok pampa senınkılerı begendımKavga etmeyin ayırmam
Böcük benim kurabiyemi de beğenmedi, çok Seçici![]()
aferim kız sana hadi bakalım senın kocaya gıtme yasın gelmıs everelım artık senıHayır,3 oldu.makarna yaptim,çorba yaptim,kurabiye de 3 oldu
![]()
![]()
Maalesef öyle galiba.12 ye benle mi gircen
O değilde ben yılbaşına şef olarak giriyorum ya, Acaba 1 sene boyunca şef olur muyum kız![]()
sen veriim dedıysen kesın zehırlıdır![]()
kendıde kurtlu![]()
Bizde onunkini begenmedik zatenKavga etmeyin ayırmam
Böcük benim kurabiyemi de beğenmedi, çok Seçici![]()
Kız evliyim zaten ben,kocama kuma mi getireyimyok pampa senınkılerı begendım
aferim kız sana hadi bakalım senın kocaya gıtme yasın gelmıs everelım artık senı![]()
Hahahahaha itinayla övgüler dizilirYaaaaa dombiktoooo çılgın seyyy ay nelerde söyledikendim yaptim diye söylüyorm hakkaten çok güzel yaptim
![]()
adra ben sana o ımzayı degıstır demedımmıMaalesef öyle galiba.
Bir sene şefliği kim sana bırakıyor
Zehirli değildi ama şansını kaybettin.
![]()
ha ha kokmusa bak sen benım kurabıyemı begenmemısBizde onunkini begenmedik zaten![]()
Ayy canım benim teşekkür ederimyok pampa senınkılerı begendım
aferim kız sana hadi bakalım senın kocaya gıtme yasın gelmıs everelım artık senı![]()
getir pampa fenamı ıste hergece baska bırıyleeKız evliyim zaten ben,kocama kuma mi getireyim![]()
pampa harbıye yenı koca bulalımAyy canım benim teşekkür ederim![]()
Ben kendim alarımMaalesef öyle galiba.
Bir sene şefliği kim sana bırakıyor
Zehirli değildi ama şansını kaybettin.
![]()
Canım vazgeç bu sevdadan, hazır birine yutturmuşuz. Onu kocasından başkası çekmezgetir pampa fenamı ıste hergece baska bırıylee
pampa harbıye yenı koca bulalım![]()
Sağol canım.Çokoprenslere bayıldım ben yaaa![]()
yok pampa senınkılerı begendım![]()
Yanmış kurabiyenin nesini begeneyim sidikliha ha kokmusa bak sen benım kurabıyemı begenmemıs![]()
Her gece başka biri,hmmmmgetir pampa fenamı ıste hergece baska bırıylee
pampa harbıye yenı koca bulalım![]()
Ödül ; 1 yıl yetecek kadar orkid. Hemde kanatliÖdül neydi bu arada hani olurda hepsini geçersem oylamadahahahaha (Ayy ben bile ne güldüm) yabancılık cekmeyeyim
![]()