Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmemi mi istiyorsunNevoşum balım bu gece git yarın gel gönlümün sultanı![]()
Sizi şikayet ederim mune ablayaEşim pcyi ele geçirdi cepten sizi okuyorum bayağıdır
Geldim HemşomYarışmada katılım fazla o nedenle oylamaya çabuk geçeceğiz
Pinko'nun kemerini hemen alacağız
![]()
Adra'cım ,Harbi'cim siz rahat olun ben hepsini okudum .Size birşey yapamazlar
![]()
Pinko tolinle bir olmaya başladı onunda helvasını kavuralımNevoş bunlar iyice sapıttı.Yapamazlar dimi.
![]()
Kızınca çok tatlı oluyorsunTarafsız olacaksan kal![]()
Sen de beni kızdırmayınca çok tatlı oluyorsunPinko tolinle bir olmaya başladı onunda helvasını kavuralım
Kızınca çok tatlı oluyorsun![]()
Tamam o zaman şefim akıllı olayımSen de beni kızdırmayınca çok tatlı oluyorsun![]()
Ohhhhh Iyı olcakEşim pcyi ele geçirdi cepten sizi okuyorum bayağıdır
Geldim HemşomYarışmada katılım fazla o nedenle oylamaya çabuk geçeceğiz
Pinko'nun kemerini hemen alacağız
![]()
ne yapacağıma karar vereyim hazırlanayım neyse ki acelesi yok :) bu arada yeni yıl hayırlar getirsin cümlemizeGelmiş geçiyor canım![]()
Evet canım acelemiz yokne yapacağıma karar vereyim hazırlanayım neyse ki acelesi yok :) bu arada yeni yıl hayırlar getirsin cümlemize
Bak bakim gözüme, kemerini verecek göz var mı bendeOhhhhh Iyı olcak![]()
Beni kimse kaçıramaz buralardayımnevosumu kacırdılar daldan dala ucurdular suyunada pılav pısırdıler![]()
Keşke senide kacirsalarnevosumu kacırdılar daldan dala ucurdular suyunada pılav pısırdıler![]()
Ilk ve son kemerin olur umarimBak bakim gözüme, kemerini verecek göz var mı bende![]()
ben kacırcamBeni kimse kaçıramaz buralardayım![]()
cok beklersınKeşke senide kacirsalar![]()
Allah söyletti bak Kurabiyede alcam demek kiIki ve son kemerin olur umarim![]()