- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iyi sayılırım birkaç gündür soğuk algınlığı ile başım dertteÇevir kazı yanmasın
Iyiyim nevoşum sen nasılsın?![]()
Tamam burdan çaktırmayın ordan yazarsınızSimardin dotun basın ayrı oynuyo
Bence de nevosum![]()
''artık aklımın erme'' kısmını anlayamadım ?
Geçmiş olsun canım.Ben iyi sayılırım birkaç gündür soğuk algınlığı ile başım dertteİlaçlarla geziniyorum
![]()
tamam ilk defa iletişime geçerken biraz garipsedimdi tavrınızı ama sorun yok : )Şaka yaptım canım, sakın yanlış anlama beni: )))
Artık katılma zamanım gelmiş diyince bende takıldım sana, tamam mı??
Ben sana bakarımBen iyi sayılırım birkaç gündür soğuk algınlığı ile başım dertteİlaçlarla geziniyorum
![]()
Sağol canım benim hiç dinlenmeye vaktim olmuyor..Ben sana bakarım
Sıcacık çorbalar yaparım, meyve soyarım
tamam ilk defa iletişime geçerken biraz garipsedimdi tavrınızı ama sorun yok : )
Acaba ballı zencefil mi yemeğe başlasanSağol canım benim hiç dinlenmeye vaktim olmuyor..Birde çok çabuk hasta olurum uzun sürer meyve yemediğim için
Meyve soyarsan iyi olur
![]()
Sağol canım benim hiç dinlenmeye vaktim olmuyor..Birde çok çabuk hasta olurum uzun sürer meyve yemediğim için
Meyve soyarsan iyi olur
![]()
Bitki çayı çok fazla içiyorumAcaba ballı zencefil mi yemeğe başlasan
Sağol Meyra'cımNevoşum çok geçmiş olsun kıyamam balım...
Gripmi oldun?
Meyvesiz olmaz ama...
Amin.. iyi gecelerBen çıkıyorum.İyi geceler kızlar.
2015 hepimize çok çok mutluluklar getirsin.
Bu da iyi ama yetersiz geliyor demek kiBitki çayı çok fazla içiyorum.Ballı zencefil yemiyorum ama zencefil çayı yapıyorum karışık
![]()
oy almayı seviyorum ama hep sonlarda oluyorum : ) oy istemem hak ettiğimi düşünürsen oyunu verirsin.Sevindim sorun olmadığına canım: )
Gel senide opeyim dermişim: )))))
: **
Kurabiyelere Katılırsan oyum sana, eğer katılırsan özelden haber et şekercim bana oldumu: )