Hadi gözünaydınHahayyyy valahada buldum billahada buldumm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözünaydınHahayyyy valahada buldum billahada buldumm![]()
ayarlardan mis tabletin ayarlarindan ben sitenin ayarlarindan sandim yapamiyordum komik yaziyorum ciidi gibi gozukuyo iyice sinir oluyordumBende ifadeler çıkıyor.Ama bazen tıklıyorsun çıkmıyor ya da geç geliyor.
Evet zor Nevoş.Mesela alıntı yaptığında mesaj yazarken üste geçip alıntıladığın yazıyı siliyor.Yani benimki öyle.Bazen yazmak işkence.Bazen de donuyor.
ohhh beee icim rahatladi arar ara basitmis girmedigim ye kalmadiHadi gözünaydın![]()
Belki benimkindedir sorun.Seninki iyi çıkar inşallah.Alışmak zaman alacak o zaman![]()
saolasin yaa eyiki soladin valla kirk yil dusunsem aklima gelmezdi harbiden harbi kizmisinnAnasına bak kızını al abla olcak o kadar![]()
İyi geceler.Şekerler ben çıkıyorum iyi geceler görüşürüz..
K.validem bende,yarın sabah erken gelemem haberiniz olsun fırsat buldummu damlarım takipteyim yani gözüm üzerinizde.Öğleden sonrada gezmeye gidecek gelin kaynana![]()
Hoşgeldin canımBen geldim.buldum sizi.
Hangi ayarı düzelttin?ayarlardan mis tabletin ayarlarindan ben sitenin ayarlarindan sandim yapamiyordum komik yaziyorum ciidi gibi gozukuyo iyice sinir oluyordum![]()
Özlemediysen geri gideyim
Noldu kız?
Ceee yapıyorum bir şey olmadıNoldu kız?
Nerelerdesin gözümüz yollarda kaldıÖzlemediysen geri gideyim![]()
Kaynım aradı hazırlanın almaya geliyorum balık yapcaz diye, paldır küldür oraya gittik anca gelebildik eveNerelerdesin gözümüz yollarda kaldı![]()
Ohhh ne güzel olmuş canım afiyet olsunKaynım aradı hazırlanın almaya geliyorum balık yapcaz diye, paldır küldür oraya gittik anca gelebildik eve![]()
İyi bari.Ceee yapıyorum bir şey olmadı![]()