İşin zor o zaman Allah kolaylık versinohooooo benim kocamin cani skkn olsun on metre oteden belli olurrr adam dakkalikdepresyone giriyor yav![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin zor o zaman Allah kolaylık versinohooooo benim kocamin cani skkn olsun on metre oteden belli olurrr adam dakkalikdepresyone giriyor yav![]()
Sana da tatlimİyi geceler harbicim.
Kv eşim böyle yapınca çok seviniyorBu gelin çok fena demişlerdirNasıl sözünü geçiriyor
![]()
ahey ahey aheyyy senin kepcenle ben ancak corbsni icirim dadlumm corbam acisiz olsun lutfennn haaa birde ustaaa ekmek gonderŞefinle konuştuğunu hatırlatırım sana
Kepçem nerde yine benim![]()
Yaa iyiymiş kv sende.Kv eşim böyle yapınca çok seviniyor
Hiç kırginlığımızı görmedi ya, mutlu oluyor, hakkını yiyemem valla![]()
Allah bozmasin kuzumKv eşim böyle yapınca çok seviniyor
ahey ahey aheyyy senin kepcenle ben ancak corbsni icirim dadlumm corbam acisiz olsun lutfennn haaa birde ustaaa ekmek gonder![]()
Sus cevap verme bana, 1 saat tek ayak üstünde Zıplama cezası veriyorumahey ahey aheyyy senin kepcenle ben ancak corbsni icirim dadlumm corbam acisiz olsun lutfennn haaa birde ustaaa ekmek gonder![]()
Iyi çok şükürYaa iyiymiş kv sende.
Amin Allah hepimize nasip etsinAllah bozmasin kuzum![]()
Ne güzel canımKv eşim böyle yapınca çok seviniyor
abovvvv bu cok agir oldu yavvv mahkemeye gidek olmazsa temyize verir hem cezayi uzatir hemde hafifletirizzSus cevap verme bana, 1 saat tek ayak üstünde Zıplama cezası veriyorum![]()
Orjinali iyi olsaydı değiştirmezdikBenim kv evlenince değiştirdin oğlumu diyo.![]()
Sen de bize kurabiye yapacak mısınabovvvv bu cok agir oldu yavvv mahkemeye gidek olmazsa temyize verir hem cezayi uzatir hemde hafifletirizz
![]()
ben bunu kendi kv cok duydumm hehe deyip geciyorum naapcann onu dinliyincesadece kulagim yoruluyokonusunca hem agzim hem kulagim yorulcak yazik banaBenim kv evlenince değiştirdin oğlumu diyo.![]()
Olmaz dava emsal teşkil edip, caydırıcı olsun diye, temyiz hakkı yok. Hüküm kesindirabovvvv bu cok agir oldu yavvv mahkemeye gidek olmazsa temyize verir hem cezayi uzatir hemde hafifletirizz
![]()
Çok iyiydi bu.Orjinali iyi olsaydı değiştirmezdik![]()
yapicam araya bir suru is girince uzadi yarin yada bir sonraki gun acmis olurum konumu kuzum yokda suresi bittimiSen de bize kurabiye yapacak mısın![]()