Yok canım yeni başladık vaktimiz varyapicam araya bir suru is girince uzadi yarin yada bir sonraki gun acmis olurum konumu kuzum yokda suresi bittimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yeni başladık vaktimiz varyapicam araya bir suru is girince uzadi yarin yada bir sonraki gun acmis olurum konumu kuzum yokda suresi bittimi![]()
Durdun durdun baklayı ağzından çıkardın Nevoş.Sen de bize kurabiye yapacak mısın![]()
Orjinali iyi olsaydı değiştirmezdik![]()
seni ben tilkilik topiginde tenhada skstiririmOlmaz dava emsal teşkil edip, caydırıcı olsun diye, temyiz hakkı yok. Hüküm kesindir![]()
Çok haklısın.Haksız mıyım![]()
Ooooooo uzar gider bu sen yapta kurtul.Durdun durdun baklayı ağzından çıkardın Nevoş.![]()
Tabi yoksa bizde sorun yokÇatladım gülmekten fabrika çıkış hasarlı
Yok daha oraya gelemedikÇok haklısın.Odunluktan çıraya terfi ediyorlar daha ne olsun.
![]()
kaynastim kaynastim dumanim ustumde hatta bakTabi biraz kaynaşsın istedim
Kurabiye yapacağını yazmıştı ben ondan şey etmiştim![]()
Ben yaptım krizantem yapacak başka yolu yok.Ooooooo uzar gider bu sen yapta kurtul.![]()
Tamam o zaman ateş sönmeden kurabiyelerimiz gelsinkaynastim kaynastim dumanim ustumde hatta bak![]()
Laciiiiiii sen yaptın fena mı oldu gözümüz gönlümüz açıldıOoooooo uzar gider bu sen yapta kurtul.![]()
Evet yaaa sizlerin sayesinde efenim hörmetlerrrrLaciiiiiii sen yaptın fena mı oldu gözümüz gönlümüz açıldı![]()
Bence de yok.Burdan çıkış yok
Adra'cım bu kategoride 20 yi bulur muyuz![]()
Yok canım biz teşvik ettik sen hünerlerini gösterdinEvet yaaa sizlerin sayesinde efenim hörmetlerrrr
Evett bi gaz verdim en az 5 yarışmaya katılcan demiEvet ttttt pinko minko beni bilirbu buhsbbet caysiz gitmezzz bogazimiz kurumustur havada iyi gelir caylarrrrrrrr
![]()