Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tolinde hatırlamıyorduBen hiiic öyle bişey hatirlamiyorum![]()
pink'i resmi şahidim ilan ediyorum, her iki olayda da kendisinde bilgi ve belgeler varBen hiiic öyle bişey hatirlamiyorum![]()
İyi geceler canım ben tazelerim çaylarıCanlar ben uyuyorum hadi iyi sohbetlersize nevoss caylari senbenim yerime tazeleyever gari bu seferlik![]()
Sen ör ben beğeneceğimKimbilir ne zaman öreceksin
![]()
ayvayı yedın pınkobunu kepçe say
![]()
jaws kadarda yırtıcıydınpink'i resmi şahidim ilan ediyorum, her iki olayda da kendisinde bilgi ve belgeler var
Hani Hülya Koçyiğit kadar şefkatli, Türkan Şoray kadar asildim![]()
Ben senin kokmuş çorabını istemem![]()
al o zaman nevos
ayvayı yedın pınko![]()
![]()
al o zaman nevos
ayvayı yedın pınko![]()
pink görüyorsun değil mi 2 dakika da harcıyorlar müdürlerini, yok yani olayların her aşamasında şahitsin, burda yazdıklarını da okuyorsun, şimdi bunlar yeniden dara düşerse ben ne yapayım sizler karar verinTolinde hatırlamıyordu
Görsel ispat lazım mı![]()
Şimdi ozelimizi ortaya dokmeyelim bence... yoksa ortaya benim için yazdığınız maniler,methiye siirleri de çıkarpink'i resmi şahidim ilan ediyorum, her iki olayda da kendisinde bilgi ve belgeler var
Hani Hülya Koçyiğit kadar şefkatli, Türkan Şoray kadar asildim![]()
olmaz nevos gıyıcem dedın bıkere gıymen lazımBen senin kokmuş çorabını istemem![]()
bende ayırım yapmıycam pampa heoınızı beraber yakıcamKusura bakma böcük, ben şefim ayrım yapamam, kepçe hepinize iner
![]()
Şimdi ozelimizi ortaya dokmeyelim bence... yoksa ortaya benim için yazdığınız maniler,methiye siirleri de çıkar![]()
3 vakte kadar başına bir gelecek var, kürede gördümolmaz nevos gıyıcem dedın bıkere gıymen lazım
bende ayırım yapmıycam pampa heoınızı beraber yakıcam![]()
Ben el örgüsü çingene pembesi çorap isterim..olmaz nevos gıyıcem dedın bıkere gıymen lazım
bende ayırım yapmıycam pampa heoınızı beraber yakıcam![]()
Onlar etti sen etme mune abla, büyüklük sende kalsın ama Şahitsiz görüşme onlarla, Hemen inkar yoluna gidiyorlarpink görüyorsun değil mi 2 dakika da harcıyorlar müdürlerini, yok yani olayların her aşamasında şahitsin, burda yazdıklarını da okuyorsun, şimdi bunlar yeniden dara düşerse ben ne yapayım sizler karar verin![]()
neymiş o gelecek kısmetmı?kerem bursınmı yoksa?3 vakte kadar başına bir gelecek var, kürede gördüm![]()
benım ordugum cıngene pembesı bu kadar olurBen el örgüsü çingene pembesi çorap isterim..![]()
Burdan cadı'liga merak saldiginiz sonucunu çıkarıyorum,aliye rona daha iyiydi3 vakte kadar başına bir gelecek var, kürede gördüm![]()
bende urperme falan hiç olmuyo neden ürperecekmısımBurdan cadı'liga merak saldiginiz sonucunu çıkarıyorum,aliye rona daha iyiydizaten son günlerde sizi görünce bir tuylerimde urperme oluyor nedense
![]()