Onuda mı beceremiyorsunbenım ordugum cıngene pembesı bu kadar olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onuda mı beceremiyorsunbenım ordugum cıngene pembesı bu kadar olur![]()
Heeee Kerem gelecek, pencere kenarına otur bekleneymiş o gelecek kısmetmı?kerem bursınmı yoksa?![]()
Sen tolin'e bakma hemşom yoksa bandan kurtulamazsınBurdan cadı'liga merak saldiginiz sonucunu çıkarıyorum,aliye rona daha iyiydizaten son günlerde sizi görünce bir tuylerimde urperme oluyor nedense
![]()
Sen ürperdiğini bile anlayamayacaksın, yazııııkkkk çokta gençti diyeceklerbende urperme falan hiç olmuyo neden ürperecekmısım![]()
Tolin hemen satış yapıyor zatenOnlar etti sen etme mune abla, büyüklük sende kalsın ama Şahitsiz görüşme onlarla, Hemen inkar yoluna gidiyorlar![]()
becerdım ya işte nevoşşş ya daha napayımOnuda mı beceremiyorsun![]()
gelmezse senın basına ekşirim amaHeeee Kerem gelecek, pencere kenarına otur bekle![]()
Biraz akıllı olsan yeterbecerdım ya işte nevoşşş ya daha napayım
gelmezse senın basına ekşirim ama![]()
hep bi tehdit hep bi tehdit daha bişeyini göremedik mune hanımmmSen ürperdiğini bile anlayamayacaksın, yazııııkkkk çokta gençti diyecekler![]()
Ikisininde cevap aynıydı Nevoşum "hatırlayamadım"Tolin hemen satış yapıyor zaten![]()
Al birini vur ötekisine o zamanIkisininde cevap aynıydı Nevoşum "hatırlayamadım"![]()
cok akıllıyım ben buyuyunce mihendis olucamBiraz akıllı olsan yeter![]()
Emin misin iyi düşünhep bi tehdit hep bi tehdit daha bişeyini göremedik mune hanımmm![]()
tanıdık organizasyon şirketi var ucuza da getiririzArkasından 40 gün 40 gece eğlence yaparızÜzüntüden
![]()
Süper o zamantanıdık organizasyon şirketi var ucuza da getiririz![]()
Valla pampa aynen şöyle oluyorumbende urperme falan hiç olmuyo neden ürperecekmısım![]()
Mune abla nasıl cımbızlıyorsa geçici hafıza kaybına uğruyorlarAl birini vur ötekisine o zaman![]()
Demek problem bizde değil cimbizdaMune abla nasıl cımbızlıyorsa geçici hafıza kaybına uğruyorlar![]()