- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Iyi yapmışsın aferin, misafiri güzel ağırlamak lazımBen kaçmadım yi yi gaaari didim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmışsın aferin, misafiri güzel ağırlamak lazımBen kaçmadım yi yi gaaari didim.
Hoş geldin megBubzukklavyedenyazaıkabuledersenizkalırıyksautlayıngideyiben![]()
Bence kal da diğerleri ne düşünür bilmemBubzukklavyedenyazaıkabuledersenizkalırıyksautlayıngideyiben![]()
Hoşgeldin meyra .
Ay inşallah canım yaaaah denedim,denemez miyim? Soganlar,incirler,maydonoslar... denemedigim kür kalmadi
![]()
Aminn inşallah
Rüyamda meg i gördüm nerde o ya![]()
Sesli harfleri yazma belki daha iyi olur.boşluk yerine çizgi koy.Bubzukklavyedenyazaıkabuledersenizkalırıyksautlayıngideyiben![]()
Evet,duydum ama hiç denemedim. Denemekte fayda var. Sağol tatlimhoşbuldum sağol: )
kazen nereye kaçmışki? anlamadım ben.
denemeye devam, birde çörekotunu araştır MUTLAKA, çörekotu ölümden ve yaşlılıktan başka her derde deva, hadisi şerif var bu konu üzerine, hamile kalma ihtimalinide yükseltiyor çörekotu, çiğnemeden yutarsanda faydası hiç olmuyor.
ben günlük genel anlamda şifa için 1çay kaşığı yiyorum, çok faydalı.
hayır olsun inş.
Meg im in klavyesi bozuk kızlar, kalırsa böyle kalacakpinkitercüeetbakem![]()
Kazen kaçmadıhoşbuldum sağol: )
kazen nereye kaçmışki? anlamadım ben.
denemeye devam, birde çörekotunu araştır MUTLAKA, çörekotu ölümden ve yaşlılıktan başka her derde deva, hadisi şerif var bu konu üzerine, hamile kalma ihtimalinide yükseltiyor çörekotu, çiğnemeden yutarsanda faydası hiç olmuyor.
ben günlük genel anlamda şifa için 1çay kaşığı yiyorum, çok faydalı.
hayır olsun inş.
Klavye arızalıHoş geldin megkeşke yazdigini da anlayabilsek
![]()
Ondan mı gelmiyorsunKlavye arızalı
yani yazıyorum sonra 5 dakika boyunca düzeltiyorum sonra gönderiyorum![]()
NevoşumHoşgeldin![]()
Hadi ya,onla uğrasmakta sinir bozucuKlavye arızalı
yani yazıyorum sonra 5 dakika boyunca düzeltiyorum sonra gönderiyorum![]()
Kaçtı kaçtı adres ver dedik o da kaçtı.Halbukim kurabiye göndereceeeedik.Kazen kaçmadı
Kazen i görünce harbi kaçtı![]()
bak cıkmayan harfleri yazyorum şimdiSesli harfleri yazma belki daha iyi olur.boşluk yerine çizgi koy.![]()
Benimde 15-20 dakikada bir donuyor boşver sen yazmaya devam et bak ben düştüm geri geldim sayfalar akmışbak cıkmayan harfleri yazyorum şimdi
............................![]()
Seslileri bende yazmasam olmazmı yaa öyle daha hızlı oluyoooobak cıkmayan harfleri yazyorum şimdi
............................![]()