- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Allah bilir nasıl istedin adresiKaçtı kaçtı adres ver dedik o da kaçtı.Halbukim kurabiye göndereceeeedik.![]()
Benden de istesen bende Kaçarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bilir nasıl istedin adresiKaçtı kaçtı adres ver dedik o da kaçtı.Halbukim kurabiye göndereceeeedik.![]()
Ben ailemin yanında yaşamak istiyorum artık
Birde yeni bir umut kapısı açıldı benim için onun hayırlısı ile yoluma ışık saçmasını istiyorum![]()
Sonra neden kafamıza kepçe yiyoruz diyorsunuz![]()
Meg de gelmiş vampirimsi gece bekçisimiyiz neyiz.![]()
Evet,duydum ama hiç denemedim. Denemekte fayda var. Sağol tatlim![]()
Kaçtı kaçtı adres ver dedik o da kaçtı.Halbukim kurabiye göndereceeeedik.![]()
Sağol canım inşaallahamin inş canım..
Seslileri bende yazmasam olmazmı yaa öyle daha hızlı oluyoooo![]()
gündüz tabletten sorun olmuyor ama işte is saati ya kesintisiz katılamıyorum muhabbeteOndan mı gelmiyorsun![]()
bende boşluk tuşu/m/o/ş/ç/./,/j yokSeslileri bende yazmasam olmazmı yaa öyle daha hızlı oluyoooo![]()
Hmm anladım, pc alsın enişte sanagündüz tabletten sorun olmuyor ama işte is saati ya kesintisiz katılamıyorum muhabbete
gece de durum bu.. Yani yazamayıp takip ediyorum
Harbikız ekran klavyesinden düzeltiyorum zaten![]()
erhaba ekermeggg hoşgeldin canım: )![]()
Eveet bana da amin deyin .Bende çocuklarımın hayırlı bol kazançlı meslekleti olsun istiyorum bide bahçeli ev yaaaa ama hayırlısı.
Ben ütü yapacağım bitince gelirim burda olursanız görüşürüz hayırlı geceler![]()
Nevroyla kurabiye gönderek didik başka bişi demedik nasıl söyleyeydik .Sen bi öğret bize şefim.(vııyh mutfakta yok bize ders veriyo vıyyyyyhgezenti )Allah bilir nasıl istedin adresi
Benden de istesen bende Kaçarım![]()
Diyeceksin ki seç beğen hemen tabağa koyup servis edelimNevroyla kurabiye gönderek didik başka bişi demedik nasıl söyleyeydik .Sen bi öğret bize şefim.(vııyh mutfakta yok bize ders veriyo vıyyyyyhgezenti )
yokkkkkOnun haberi varmı bundan![]()
Beğendiğini yi didik kuru kuru olmuyo böyle didi.Diyeceksin ki seç beğen hemen tabağa koyup servis edelim
Adres istemek yok artık![]()
Alır o zamanyokkkkk![]()