kına gecemize hoş geldiniz
kınamız
![]()
ikramlarımız
![]()
ekibimiz
![]()
haydin kızlar oturmaya mı geldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kına gecemize hoş geldiniz
kınamız
![]()
ikramlarımız
![]()
ekibimiz
![]()
haydin kızlar oturmaya mı geldiniz
Gelirsem hepinizi dağıtırım o yüzden kalsın mı diyorsunYok canım ben katılmıyorum maşallah zaten katılım süper ben sizleri takipteyim![]()
Hepiniz bittiniz dedi, mune ablaya birşeyler iletti ben söyleyemem vallaGelince havasından geçilmez
Profildeki mesajları sık sık ilet lütfen..![]()
Hepiniz bittiniz dedi, mune ablaya birşeyler iletti ben söyleyemem valla![]()
Özel bi tarifin varsa bekleriz yinedeYok canım ben katılmıyorum maşallah zaten katılım süper ben sizleri takipteyim![]()
Zaten amacımız oydu sen yokken açıp kategoriyi hemen bitirmek ama olmadı yakaladın bizi
Canım herkes butik kurabiyesi yapamıyor hem katılımı artırmak hemde haksızlık olmasın diye ayırmayı uygun bulduk
Vaktin varsa bekliyoruz..Sen gel yarışmayı kapatalım
![]()
Ben tarifimi göstermek için katıldım hiç iddiam yok yeni tarifler görmeye açığızÖzel bi tarifin varsa bekleriz yinede![]()
Bak ben o imzayı sana karşı saklamayı unutmuşumHaklısın canım butik başka bir şey...
Ayrılması iyi olmuş.
Gizli yapalım yarışmayı demişsiniz ama imzandaki Anne Kurabiyeleri Yarışması duyurusu gözüme göründü![]()
Bunu iletir misin
Sende mi banlandı yaramaz laciiiiYok bişey görünmüyo .Yarım gün banlandım 3 mail attım niye banlıyonuz beni diye.Üye olmayanlar kadar bile göremiyon .
Haala bilmiyorum niye banlandığım.Aniden gidersem affola şarjım ötüyo.Sende mi banlandı yaramaz laciiii![]()
Ben kendime özel kıyafet bile aldımİlettim dediki inşallah halay mendili bulamaz da halay başı olamaz![]()
BDV de çok takılıyorsun kesin ordan olmuşturHaala bilmiyorum niye banlandığım.Aniden gidersem affola şarjım ötüyo.![]()
El salla tolineBen kendime özel kıyafet bile aldım
Mendiller hazır sorsana bana hangi renk daha çok yakışır
![]()
Acık dilimBDV de çok takılıyorsun kesin ordan olmuşturTamam üstadım
![]()
Tamam meyra'cım pijama ve havluları sen yolla
Ben de sarma ,börek falan yapayım
Donları kim alacak![]()
Uyu canım dinlen sen ne kadar uyursan bebeğinde o kadar uyur doğduğunda![]()
tolin banlandı onu kutluyoruznoluyor yahu baya eğlence var burada![]()