- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Ben sermeyi bile düşünmüyordum da,efserin yüce gönülü el vermediBen toplayın demiştim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sermeyi bile düşünmüyordum da,efserin yüce gönülü el vermediBen toplayın demiştim![]()
Haliyi geri mi toplasak![]()
Kan yapsın kilo yapmasınYarasınn demiiii
Kimle dans ettiğini bilmiyorr dahaa
Bakınız kurtlarla danss![]()
Halıyı kirletmeseydik daha önemli bir günde lazım olurduBen sermeyi bile düşünmüyordum da,efserin yüce gönülü el vermedi![]()
abla birlik olursak kuracağı hain planlari püskürtebilirizKimle dans ettiğini bilmiyorr dahaa
Bakınız kurtlarla danss![]()
Heee mune gelirse onun önüne sererdikHalıyı kirletmeseydik daha önemli bir günde lazım olurdu![]()
abla birlik olursak kuracağı hain planlari püskürtebiliriz![]()
İşte o çelişkiyi çözemediğim için burdayımBu ne yaman çelişki.![]()
Sen orkestrayı iyi ayarla yüsek sesle başlasınlarHaliyi geri mi toplasak![]()
Bu çok iyi fikirGizli buzlanmaa yapalımmda tepe taklakkk uçsunnnyokk ona halı malıııı
![]()
HahahahGizli buzlanmaa yapalımmda tepe taklakkk uçsunnnyokk ona halı malıııı
![]()
Efser'cim ne orkestrası ne halısıİşte o çelişkiyi çözemediğim için burdayım
Sen orkestrayı iyi ayala yüsek sesle başlasınlaryada tolin orkestraya ritim tuturstun arada kaynar belki
![]()
Hahahahİşte o çelişkiyi çözemediğim için burdayım
Sen orkestrayı iyi ayala yüsek sesle başlasınlaryada tolin orkestraya ritim tuturstun arada kaynar belki
![]()
Ekip kurulduHahahahabla seni komplo kralicesi ilan ediyorum
![]()
Tabi canım tolin ne yapacak kırmızı halıyıHeee mune gelirse onun önüne sererdik![]()
Havaya girip sonra düşer bizde gülerizHahahahmüzikle kamufle edelim diyosun yani
halida göründüğü an muzigi yukseltiriz
![]()
HahahahahHavaya girip sonra düşer bizde güleriz![]()
Pas pas neyine yetmiyor yahu.Efser'cim ne orkestrası ne halısı![]()
Hahahahahetegi neyin açılır inşallah,paçalı donunu görürüz
![]()