Sen niye gelmiyorsun eğlenceye yoksa taraf mı tutuyorsunSeni kesin vuracak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye gelmiyorsun eğlenceye yoksa taraf mı tutuyorsunSeni kesin vuracak![]()
Gebertecekmiş pardon
Duş jeli yapacakmış senden![]()
Gebertecekmiş pardon
Mutfaktaydım nevoşum bitmiyor gardaşının istekleri, şimdi ben oturdum o kahve yapıyorSen niye gelmiyorsun eğlenceye yoksa taraf mı tutuyorsun![]()
Huuuhhhh hhhuuuuHalının altına vantilatörrr koydummmm havaya uçacakk marilinnnn gibinnnn![]()
Afiyet olsunMutfaktaydım nevoşum bitmiyor gardaşının istekleri, şimdi ben oturdum o kahve yapıyor![]()
iyide 12 geçti saat ortada yokorkestra beklemez protokol dağılır
![]()
O da sabırsız bayağı
Ne zaman geliyor bekliyoruz hasretle![]()
Kerem ine dokundu gittikçe sıvı hale getiriyorSabundan vazmı geçtiiii yoksa![]()
Sistem tolin'i unutmuş diyorlariyide 12 geçti saat ortada yokorkestra beklemez protokol dağılır
![]()
O donu buldumYaaaaaaaaaaaaaaaapaçalı donunu görecezz
![]()
Biz çıkacağız onu bekleyemeyiz..O da sabırsız bayağı
Kerem ine dokundu gittikçe sıvı hale getiriyor![]()
O da sabırsız bayağı
Kerem ine dokundu gittikçe sıvı hale getiriyor![]()
Abla iyi hatırlattın bizde altın takalımSen dekiii ona,nenen adraya beşibiryerde taktı keremle nikahı için deee iyice kudursunn![]()
Hemde tolin miBiz çıkacağız onu bekleyemeyiz..Bundan sonra bizimle uğraşırken 2 defa düşündüm
![]()
Hadi adrayla kereme düğün merasimi yapalimSen dekiii ona,nenen adraya beşibiryerde taktı keremle nikahı için deee iyice kudursunn![]()
Tolin`in ban mutluluğundan işte.Ne çabukk unuttun yaaaa![]()
Vursun iş işten geçti artık.Seni kesin vuracak![]()
Sağol canım.Allah hayırlı etsin![]()
Sağol abla.Önemli değil beşi bir yerde sen Tolin`i teselli et.Hayırlııı olsun şekerimmmm,bir ara beşibiryerde takarımm![]()
Kerem benim oldu yapsın.Gebertecekmiş pardon
Sistem tolin'i unutmuş diyorlar![]()
O donu buldum
![]()
O zaman buna katlanacakHemde tolin mi
Yenilgiyi kabul etmiyor ki, kızın hayat felsefesi savaş![]()