Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gecelerHayatı risk taşıyorum bu karşılamayı kaçırmak istemezdimbende kaçtım horultusu bile manidar kızlar
![]()
İyi geceler HemşomHayatı risk taşıyorum bu karşılamayı kaçırmak istemezdimbende kaçtım horultusu bile manidar kızlar
![]()
Yarın bakarsın, böcüğün neler yaptığına![]()
Hayatı risk taşıyorum bu karşılamayı kaçırmak istemezdimbende kaçtım horultusu bile manidar kızlar
![]()
Aman abla tolinin diline düşmeyelim![]()
Hayatı risk taşıyorum bu karşılamayı kaçırmak istemezdimbende kaçtım horultusu bile manidar kızlar
![]()
Valla biz tutarız demek isterdim ama gelişine 1 dk kala KaçarımMerak da edecem ama,gece gece rüyama girer yoksaa
Horultulu sokulllu nolcakkkiyi gecelerr efsercimm
Frene basmayı bilecen ama siyasettee![]()
Bilmiyorum canımnevoş tolin neden gecikti?![]()
Ne zaman gelecekmişValla biz tutarız demek isterdim ama gelişine 1 dk kala Kaçarım![]()
Bilmiyorum canımAma dün geç saatlerde banlandı 24 saat dolması gerekiyor olabilir.
![]()
Valla biz tutarız demek isterdim ama gelişine 1 dk kala Kaçarım![]()
3 te gelir cezası bitinceNe zaman gelecekmiş![]()
3 te gelir cezası bitince![]()
Ben ona yapıcı mesaj attım da yemediKalsın tek başınaaa döksün içiniiii rahatlasınnn![]()
Dün Nevoş la ben vardık bugünü bilemem, hafiften uykum geliyorO saatte kimse olmazz yanlızz kalacakkkk yazıkkkk yaa üzüldüm şimdiiii![]()
Rica ederimaaa ozaman ondandır tamam: )
harbi yarım saat var diyince ondan sordumdu.
sağol: )![]()
O daha çok varmış3 te gelir cezası bitince![]()
Ben daha buralardayımDün Nevoş la ben vardık bugünü bilemem, hafiften uykum geliyor![]()
Dün Nevoş la ben vardık bugünü bilemem, hafiften uykum geliyor![]()
Bende benim ki hadi diyene kadar burdayımBen daha buralardayım![]()