- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Öyle aşağıdan bakıyor masum masum, havada soğukSaati geldi geçiyorSistem unuttu tolin'i
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle aşağıdan bakıyor masum masum, havada soğukSaati geldi geçiyorSistem unuttu tolin'i
![]()
İçeri alalım üşümesinÖyle aşağıdan bakıyor masum masum, havada soğuk![]()
Mune abla uyuyor mu kiİçeri alalım üşümesin![]()
Genelde bu saatlerde buralarda oluyor amaMune abla uyuyor mu ki![]()
Hiç girmez olur muSistem kabul edermiş, tolinde bende şimdi girmiyom işte dermiş girmezmiş: ))))
Mümkünatı yokSistem kabul edermiş, tolinde bende şimdi girmiyom işte dermiş girmezmiş: ))))
Hee ben yarım saat önce kib yaptım Üzgün olmuşlar, buralardadır belkiGenelde bu saatlerde buralarda oluyor ama
Hiç girmez olur muDaha bizi bitirecek
![]()
Kontrol ediyordurHee ben yarım saat önce kib yaptım Üzgün olmuşlar, buralardadır belki![]()
Bencede bir sürü bildirim gidiyordur onaKontrol ediyordur![]()
Tabi canım tüm siteyi kontrol ediyorBencede bir sürü bildirim gidiyordur ona![]()
Aman ne yapabilirTik tak tik tak
Girişi nasıl olacak acaba![]()
meyra yazdıklarını okudum adamsın adammmmm delikanlısın meyraaaa senı bızım gruba alıyorum otekı gruptakılerlede cok guzel ılgılenıcem hıc meraklanmasınlar hepsının gazını alıcamTolin hoşgeldin gardaşım: ))))
: ***
Sana havlu ve pijama yolladığı için mi adamın dibimeyra yazdıklarını okudum adamsın adammmmm delikanlısın meyraaaa senı bızım gruba alıyorum otekı gruptakılerlede cok guzel ılgılenıcem hıc meraklanmasınlar hepsının gazını alıcam![]()
Biz neyizmeyra yazdıklarını okudum adamsın adammmmm delikanlısın meyraaaa senı bızım gruba alıyorum otekı gruptakılerlede cok guzel ılgılenıcem hıc meraklanmasınlar hepsının gazını alıcam![]()
meyra yazdıklarını okudum adamsın adammmmm delikanlısın meyraaaa senı bızım gruba alıyorum otekı gruptakılerlede cok guzel ılgılenıcem hıc meraklanmasınlar hepsının gazını alıcam![]()