- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
He tamam o zamanOndan bazen bende tırsıyorumBirşey yapmıyoruz hemşom akıllı uslu oynuyoruz
Tırsmaya gerek yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He tamam o zamanOndan bazen bende tırsıyorumBirşey yapmıyoruz hemşom akıllı uslu oynuyoruz
Tırsmaya gerek yok
![]()
Herifin nerde sete mi gitti ilk gündenİyiyim ne olsun işte.![]()
İyiyim Nevoş.Direksiyon ay sonuna doğru galiba daha aramadılar.Çalışmıyorum maalesef.Hevesim gitti.Nasılsın Adra'cımSenin direksiyon sınavı ne zaman çalışıyor musun?
![]()
Evet sette çok çalışıyor aşkım.Herifin nerde sete mi gitti ilk günden![]()
Herifin nerde sete mi gitti ilk günden![]()
Evet çalışsam çok iyi olacak.Bırakma canım sonra gerilersinHevesin kırılmasın
![]()
Ah kiyamammm ekmek parasi kardeş napicanEvet sette çok çalışıyor aşkım.![]()
Hahahah
Kerem nasıl bıraksın adra'yı ilk günde![]()
Selam canım.![]()
Yazılı sınavı gectiysen direksiyon kolay adra. Arabada hocanin önünde de pedal var ya, senin takildigin yerde yardım ediyoEvet çalışsam çok iyi olacak.![]()
Tolin`in dizisi var gelmez şimdi.Müstakbel eşimi izliyor.
![]()
senın o agzını caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt dıye yırtarım o benım kocıskomEvet sette çok çalışıyor aşkım.![]()
Napsın adam sözleşmesi var.
Kerem nasıl bıraksın adra'yı ilk günde![]()
Ekmek parası mıAh kiyamammm ekmek parasi kardeş napican
Hahahah![]()
Abbooowwwwsenın o agzını caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt dıye yırtarım o benım kocıskom![]()
Biz onlara dün düğün yaptık oldu bitti geçmiş olsunsenın o agzını caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt dıye yırtarım o benım kocıskom![]()
Nevos ticarete atilcak belki nerden biliyosunEkmek parası mıKaç fırın alacak acaba
![]()
hahahhahahha sadece guldum sızeBiz onlara dün düğün yaptık oldu bitti geçmiş olsun![]()
Yok canım geçti o devirler artık.Vermemek için kırk takla atıyorlar.Milim hesaplıyorlar artık.Elli kişiden on kişi anca geçiyor.O pedalı da işlerine nasıl gelirse öyle kullanıyorlar.Yazılı sınavı gectiysen direksiyon kolay adra. Arabada hocanin önünde de pedal var ya, senin takildigin yerde yardım ediyo