Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül canımhahahhahahha sadece guldum sıze![]()
Yok canım ben değilim o.Nasılsın tatlm? Sanırım oğlun hasta çok geçmişler olsın nasıl şimdi iyidir inşallah![]()
Hadi yaa. Ben tam zamanında aldım demek Yok canım geçti o devirler artık.Vermemek için kırk takla atıyorlar.Milim hesaplıyorlar artık.Elli kişiden on kişi anca geçiyor.O pedalı da işlerine nasıl gelirse öyle kullanıyorlar.
İş işten geçti artık.senın o agzını caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt dıye yırtarım o benım kocıskom![]()
Ahhh ahhh eskiden öyleydi işte.Geç kaldım almaya.Hadi yaa. Ben tam zamanında aldım demek 5-6 sene oldu ben alali
Sana geçmiş olsun tolin'cim biz dün kına-düğün toptan yaptık yakında balayına yollayacağız.kerem benim diyorum ve kocişkomun dizisini izlemeye gidiyorum arkamdan keremle alakalı yok dugun yaptık yok o adranınkı gıbı yorumları okursam bu topiği yakarım ona göre![]()
Nevos araba kullaniyo musun senEvet geç kalmışsın bizim zamanımızda çok rahattı![]()
İş işten geçti artık.![]()
Sana geçmiş olsun tolin'cim biz dün kına-düğün toptan yaptık yakında balayına yollayacağız..Sen başkasını bul
Yak topiği bizde yenisini açarız![]()
Ahhh ahhh eskiden öyleydi işte.Geç kaldım almaya.![]()
kerem benim diyorum ve kocişkomun dizisini izlemeye gidiyorum arkamdan keremle alakalı yok dugun yaptık yok o adranınkı gıbı yorumları okursam bu topiği yakarım ona göre![]()
Bayanlara yaş sorulmaz.sen kaç yasindasin adra
Bu topikten olmadığı kesin.Allah Allah kim o vakit Hahaha![]()
Evet canım 5-6 yıl oldu ehliyet alalıNevos araba kullaniyo musun sen
Bayanlara yaş sorulmaz.![]()