- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
Bizim buyukler kiz olsun camurdan olsun derler dogru vallaaEvet kızlar okula gitmeyince hep başımdalarBana yardım ettiler faydaları oldu gerçi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim buyukler kiz olsun camurdan olsun derler dogru vallaaEvet kızlar okula gitmeyince hep başımdalarBana yardım ettiler faydaları oldu gerçi
![]()
Bu sefer çok kızdı o zamanBakıyor ama yazmayacakmis. Valla öyle dedi ozelden![]()
Hosbuldum canim naberYok makarna da birinci olan.
Hoşgeldin Meryem.
Yok iyi beğendim resmi.O her haliyle güzel.
Şimdi farkettim.Çabuk kaldır.
Gördüm maalesef.
![]()
Napiyosun minnoossGuzuuuummm![]()
Adra karar ver hangisini alacaksınYok makarna da birinci olan.
Hoşgeldin Meryem.
Gördüm maalesef.
![]()
Bizde de öyle söylenirBizim buyukler kiz olsun camurdan olsun derler dogru vallaa![]()
Parmağıma cam battıPinkom avatarını değiştir bu olmadı
Sen fıstık gibi bir hatunsunAkrep kadını
![]()
Geçmiş olsun
İyiyim canım sağol.Hosbuldum canim naber
Geçmiş olsun.
Nabiyonuz kizlarr![]()
Tolinden msj var sana nevos. Adrayla kerem evlendigi için bu topige bir daha yazmayacakmis. Onları bosatsin geleyim diyo![]()
Yok makarnada birinci olan.![]()
Hazir canimm bekliyoruz hatunu 10gun kadar var iste guzum ama gelmeye niyeti yok benim kizinNapiyosun minnoossherşeyin hazır mi,ne kadar kaldı doguma
Nasıl becerdin bunu
Kerem in yakasını bırak değişeyimYok makarnada birinci olan.
Hoşgeldin Meryem.
Gördüm maalesef.
![]()
Iyi canim senden nberiyilik canım, senden nbr?
hımm tamam canım.
Senin kız tembel çıktı deseneHazir canimm bekliyoruz hatunu 10gun kadar var iste guzum ama gelmeye niyeti yok benim kizin![]()
Bardak kırılmıştı poşete attım, poşeti başka poşete sokayım derken nasıl sıktıysam, parmağıma girdiNasıl becerdin bunu![]()
Ay canım yaa,içim bi tuhaf olduBardak kırılmıştı poşete attım, poşeti başka poşete sokayım derken nasıl sıktıysam, parmağıma girdi![]()