- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Ay canım yaa,içim bi tuhaf oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım yaa,içim bi tuhaf oldu![]()
Yok ben sana kıyamam sakın birşey yapmahaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttt bosatın len adrayı yoksa kendımı yakarım ha![]()
Onu kendi silahıyla vurcamhaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttt bosatın len adrayı yoksa kendımı yakarım ha![]()
Iyı bariacımıyor artık üzülme
Hahahaha anasina cekmis bugun bizim yengeler keyfine duskun olcak rahati yerinde diolarSenin kız tembel çıktı deseneohh ekmek elden,su gölden gelmez tabii
ayy her an olabilir yani doğum. Allah yardımcın olsun kuzummm
![]()
Öyle görünüyorHahahaha anasina cekmis bugun bizim yengeler keyfine duskun olcak rahati yerinde diolar![]()
Doğru diyorlar, bu havada dışarda ne işi var, şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorHahahaha anasina cekmis bugun bizim yengeler keyfine duskun olcak rahati yerinde diolar![]()
Havalarda soğuk zaten DimiDoğru diyorlar, bu havada dışarda ne işi var, şimdi ekmek elden su gölden yaşıyor![]()
Bizim buyukler kiz olsun camurdan olsun derler dogru vallaa![]()
Hazir canimm bekliyoruz hatunu 10gun kadar var iste guzum ama gelmeye niyeti yok benim kizin![]()
Iyi canim senden nber
İkisini de alsam olmaz mı?Adra karar ver hangisini alacaksın![]()
Meyra sen kurabiye niye yapmiyosun bakim hesap verseveceksen oğlanı sev kız kendini sevdirir: )
akıllıda ondan gelmiyo: )
bende iyiyim şükür canım.
geçmiş olsun pinkim.![]()
Bura soguk degil ama napcak yatsin iste ben tasiyorum onuDoğru diyorlar, bu havada dışarda ne işi var, şimdi ekmek elden su gölden yaşıyor![]()
Harem mi kurcan adraİkisini de alsam olmaz mı?Biri resmi biri imam nikahlı olur.
![]()
O olmazdı şekerim kriterlerimin arasında fenerli erkek yok evlenmeyi bırak sevgili olmazdım![]()
Herkesin burcunu tahmin ediyosun benimkini etmedinseveceksen oğlanı sev kız kendini sevdirir: )
akıllıda ondan gelmiyo: )
bende iyiyim şükür canım.
geçmiş olsun pinkim.![]()
AçılmışKonunuz acıldı dedı umarım dogru yere acmısımdır :)
Yok ben sana kıyamam sakın birşey yapma![]()
pampam benımmmmOnu kendi silahıyla vurcam![]()
adra seni cımbızlarımİkisini de alsam olmaz mı?Biri resmi biri imam nikahlı olur.
![]()
Iyi düşün bak, haftaya canselle resmimizi profile koyarımİkisini de alsam olmaz mı?Biri resmi biri imam nikahlı olur.
![]()