Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin böyle ol işteHazır olda bekliyorduk zaten.![]()
İyidir abla bugn iş yok evdeyim kurabiyelere vakayım dedim de herkesi birbirne karıştırdım ya rezil oldum iyi miHoşgeldin canımBen iyiyim çok şükür sen nasılsın
Merhaba Adra'cım nasılsın
Burda 3 gündür nerdeyse hiç durmadan yağmur yağıyor![]()
Hıı onun için.Evet zor olur gerçekten.Yağmasın o zaman.Yok kar yağarsa araba kullanmam zor oluyor
Allah kolaylık versin canım![]()
Vay şefim gelmiş sen gel bu koktukta otur baş köşedeeeAferin böyle ol işte
Nevoşş
![]()
Hoşgeldiniz şefimAferin böyle ol işte
Nevoşş
![]()
Selam canım pek görünmüyorsun.selam kızlarrr![]()
Hoşgeldiniz Hanım efendi nerelerdesiniz bizi pek ihmal ediyorsunuzselam kızlarrr![]()
İyidir abla bugn iş yok evdeyim kurabiyelere vakayım dedim de herkesi birbirne karıştırdım ya rezil oldum iyi mi![]()
Vay şefim gelmiş sen gel bu koktukta otur baş köşedeee![]()
Böyle olun, canımı yeyinHoşgeldiniz şefim
Kahveniz Hazır başka emriniz var mı
![]()
Selam hoş geldinselam kızlarrr![]()
Yok efenim ne demek ben yaparımTeşekkür ederim
Böyle olun, canımı yeyinEmir ne demek estağfurullah
Siz oturun ben size yapayım
Selam hoş geldin![]()
Mesela sana yazcağıma gidip pinkoya oooo nevoş ne güzel tarif demişim örnek veriyorumOhh ohh tatilin tadını çıkar
Ne yaptın görmedim![]()
Yav canını yediklerim, bunu bu kadar zamandır, niye yapmıyordunuz da beni burda tribe sokuyordunuzYok efenim ne demek ben yaparım![]()
Şefim şefim şimdi sen şefsin yaaa söyle bakalım bu gün ne yemek yapayım yardımcı ol bıktımTeşekkür ederim
Böyle olun, canımı yeyinEmir ne demek estağfurullah
Siz oturun ben size yapayım
Selam hoş geldin![]()
Olur öyle kazalarMesela sana yazcağıma gidip pinkoya oooo nevoş ne güzel tarif demişim örnek veriyorumNeyseki gidip düzelttim kime yazdıysam çaktırmasın bari sakınnnn
![]()
Selam canım pek görünmüyorsun.![]()
4 gün tatildi ya ondan pek yoktum dün de girdiğimde kimse yoktuHoşgeldiniz Hanım efendi nerelerdesiniz bizi pek ihmal ediyorsunuz![]()
Diloş şuna yüz verme sonra tepemize çıkıyor.Vay şefim gelmiş sen gel bu koktukta otur baş köşedeee![]()