- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
hoşbulduk canım nasılsınTeşekkür ederim
Böyle olun, canımı yeyinEmir ne demek estağfurullah
Siz oturun ben size yapayım
Selam hoş geldin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım nasılsınTeşekkür ederim
Böyle olun, canımı yeyinEmir ne demek estağfurullah
Siz oturun ben size yapayım
Selam hoş geldin![]()
O dese dese melemen yap der.Şefim şefim şimdi sen şefsin yaaa söyle bakalım bu gün ne yemek yapayım yardımcı ol bıktım![]()
Ama olsun günah şef o şefDiloş şuna yüz verme sonra tepemize çıkıyor.![]()
Yav canını yediklerim, bunu bu kadar zamandır, niye yapmıyordunuz da beni burda tribe sokuyordunuz![]()
diloşşşş nörüyonAma olsun günah şef o şefBak ben şeflik yapmadım hiç görüuon mu Adraa
![]()
Ay bana yemek söyle pinko bak sen şefsin ona göre şefin spesiyalitesii olmalıııO dese dese melemen yap der.![]()
Nörim gııı evdeyim oturuyom garidiloşşşş nörüyon![]()
![]()
Şefse şefliğini bilsin.Ama olsun günah şef o şefBak ben şeflik yapmadım hiç görüuon mu Adraa
![]()
Bundan sonra şef olana daha ççok hizmet edeceğim pinko öğretti bize
niye evdesinNörim gııı evdeyim oturuyom gariSen ne örüyoon bakayım yoksun mikimiki
![]()
vaaay demek öyleBundan sonra şef olana daha ççok hizmet edeceğim pinko öğretti bize![]()
o kim kızŞefse şefliğini bilsin.Bak sen ne mütevazi,ne kibar bir şeftin.
Bu başımıza Batuhan Piatti kesildi.
![]()
Ay o batuhanı hiç sevmezdimŞefse şefliğini bilsin.Bak sen ne mütevazi,ne kibar bir şeftin.
Bu başımıza Batuhan Piatti kesildi.
![]()
Yeni şefimize kötü örnek oluyorAy o batuhanı hiç sevmezdimŞefimiz kemerini devredene kadar boynumuz kıldan ince
![]()
Yollar kapandı iş durdu feci kar yağıyorniye evdesinbende çalışıyorum ne olsun
![]()
![]()
Şefimiz pinko mutfak teftişi de yapıyor muuuYeni şefimize kötü örnek oluyor![]()
Onuda mı bilmiyon kız?o kim kız![]()
Yok yapmıyorŞefimiz pinko mutfak teftişi de yapıyor muuu