- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gördüm şu an işteyim ve öğlen yemeği yemedimm.. yeminlen ağzım sulandı çok severim pilavı bide etli olunca üff üffBeğendinmi güzel oldu cidden tavsiye ederim,teşekkürler .![]()
Hoşgeldiniz şefim
Kahveniz Hazır başka emriniz var mı
![]()
Selaaammm naberrr
Hoş buldum guzuumm ballı boregimmm![]()
Şaka yapıyorum canım benimöptüm ya ama![]()
![]()
Kolay gelsin canımAy misafirim geliyormuş akşamaaaBen kaçtımmmmm
![]()
İyiyim canım sen nasılsın,işler nasıl?Selaaammm naberrr
Hoş buldum guzuumm ballı boregimmm![]()
şimdi olmassam birdahakine yola devamm..ohh gelsin şımarıklıklarrr..çaylar pastalarr..Şef olursanız hizmet sınırsız![]()
İnşaallah canım birlikte devam edelim elbet o şeflik elimize geçecekşimdi olmassam birdahakine yola devamm..ohh gelsin şımarıklıklarrr..çaylar pastalarr..
Kurabiyeni ekle şef olursan çay var yoksa birşey yokkubisi i yaptim aksamada yuklicem ohyyy hersey tamammm bana cay yokmiiiiiii![]()
Iyiyim bebisim sen nasılsınNasılsın
Şaka yapıyorum canım benim![]()
Sagol adracim sen nasılsınİyiyim canım sen nasılsın,işler nasıl?![]()
Yapma yaaa güzelmi bariii yandıkki ne yandıkkubisi i yaptim aksamada yuklicem ohyyy hersey tamammm bana cay yokmiiiiiii![]()
demek oleee nevrestecim ablacimmm kendi cayimi kendim alirim bennnKurabiyeni ekle şef olursan çay var yoksa birşey yok
Ellerine sağlık canım bekliyoruz![]()
vallla ha ovmim simdi siz gorun ilk defa adam akilli kurabiye yaptimYapma yaaa güzelmi bariii yandıkki ne yandık
niye cevap yok banaşimdi olmassam birdahakine yola devamm..ohh gelsin şımarıklıklarrr..çaylar pastalarr..