- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Geçecekk sen kategoriyi belirle her yarışmada BENİnşaallah canım birlikte devam edelim elbet o şeflik elimize geçecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçecekk sen kategoriyi belirle her yarışmada BENİnşaallah canım birlikte devam edelim elbet o şeflik elimize geçecek![]()
İyiyim canım çok şükürIyiyim bebisim sen nasılsın
Sagol adracim sen nasılsın![]()
melebavallla ha ovmim simdi siz gorun ilk defa adam akilli kurabiye yaptim![]()
sus kızz bağırmaa ne var cicimmniye cevap yok bana![]()
Canım kategoriyi anket açıp birlikte belirlerizGeçecekk sen kategoriyi belirle her yarışmada BENmillet bıkacak benden verelim şuna birinciliği diyeceklerr..
![]()
Tilkidemek oleee nevrestecim ablacimmm kendi cayimi kendim alirim bennn![]()
oooo pampa muhpus damlarindan cikmisinn sana don neyin yollamistim kiscem geldimimaraba televole![]()
Yok canım benim ben sana çay veririm keşke gerçekten birlikte içebilsekdemek oleee nevrestecim ablacimmm kendi cayimi kendim alirim bennn![]()
tam cevap verecektim baksana krizantem bende yaptım kurabiye demezmii.oğlumun![]()
cupcake tarifin var mı?İyiyim canım çok şükür![]()
nickin yarım kalmış gibi niye öyle oğlumun.. devamı yok gibisus kızz bağırmaa ne var cicimm
Burdayım tabiOhooo sefim sizdemi burdaydiniz![]()
o zaman devamm yaşasınnCanım kategoriyi anket açıp birlikte belirlerizBıkmazlar merak etme ben ilk yarışmadan beri burdayım bıktıklarını sanmıyorum
![]()
Nasıl birşey istiyorsuncupcake tarifin var mı?
Seviyorum seni adraBen de geri iade ederdim ucuz mala rağbet etmiyorum.![]()
sorma canım nasıl üye olunuyo orayı bızıkla burayı bızıkla öyle kaldı bende ellemedim..nickin yarım kalmış gibi niye öyle oğlumun.. devamı yok gibi![]()
yarin kesin ise basliyorum ordan daha rahat yaziyorum net daha iyi cekiyor yaaa caysiz bisiy gitmiyy beee dalga gecildigim oluyo damarindan kan deil cay akiyo diyolarYok canım benim ben sana çay veririm keşke gerçekten birlikte içebilsekBen de çok fena tiryakiyim akşama kadar kaç bardak çay içiyorum bilmiyorum
Allahtan şeker kullanmıyorum
![]()
hiç farketmez kremanın kıvamı tutsun yeterNasıl birşey istiyorsun![]()