- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
ne vereyim abimeNasıl birşey istiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne vereyim abimeNasıl birşey istiyorsun![]()
valla çaylar benden çay bahçelerim var benimmm ..ayy bu söz acaip oldu biraz ama öyleyarin kesin ise basliyorum ordan daha rahat yaziyorum net daha iyi cekiyor yaaa caysiz bisiy gitmiyy beee dalga gecildigim oluyo damarindan kan deil cay akiyo diyolaroleee guzelceme opme icim bir hos oliyy bas usta
![]()
Benim de çay akıyor olabiliryarin kesin ise basliyorum ordan daha rahat yaziyorum net daha iyi cekiyor yaaa caysiz bisiy gitmiyy beee dalga gecildigim oluyo damarindan kan deil cay akiyo diyolaroleee guzelceme opme icim bir hos oliyy bas usta
![]()
Pasta ustası bir el atne vereyim abime![]()
ole cok cok guzel deil gorusunusu ama tadi mukemmel oldu yaninada kek yaptim kisir yaptim aksama hupletcez arkedesler gelcek kuzumBurdayım tabi
Nörüyonuz, kurabiyen nasıl oldu?
hahahah anladım cnaımsorma canım nasıl üye olunuyo orayı bızıkla burayı bızıkla öyle kaldı bende ellemedim..
Kek sorun değil krema lazım diyorsunhiç farketmez kremanın kıvamı tutsun yeterBen istemiyorum tarifi bi arkadaş istiyor
![]()
atayım canoomPasta ustası bir el at![]()
bir beceremedim su fotoyu yuklemeyi heee cay resmi koyucammm uffff herkeze benden cay dicektim rezil oldum sen ativer gari el de cay icelim toplucaBenim de çay akıyor olabilirDemli olsun
bizim çaylar nerde kaldı
![]()
En şahane krema tarifini alalımatayım canoom![]()
hee şeyy ımmm dur bi düşüneyimEn şahane krema tarifini alalım![]()
Herkese Krizantem'den çaybir beceremedim su fotoyu yuklemeyi heee cay resmi koyucammm uffff herkeze benden cay dicektim rezil oldum sen ativer gari el de cay icelim topluca![]()
eimm evde tek basima yalnizlari oynuyomm burasi olmasa patlicam sen nasilsinnasılsın canımmm![]()
senn varya cansin canHerkese Krizantem'den çay
![]()
Yapmayın şunusenn varya cansin can