- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
O nasıl tarif, tadı nasıldı??SAelamın helllo hanımlarrryemek yapacam çıkmam lazım birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl tarif, tadı nasıldı??SAelamın helllo hanımlarrryemek yapacam çıkmam lazım birazdan
Selam hanım abla.Pilavını gördüm nefis.
![]()
O nasıl tarif, tadı nasıldı??![]()
Selam adracımsağol hayatım tadıda süper oldu kvalidem filan çok beğendi
Bilmem süper desem ayıp olmaz demi![]()
Bu çok cici yalnız
Olmaz niye olsun, ben zaten yapmak istediğim için soruyorum, kötü olacaksa niye emek harcayayım değil mi
Madem süper, yapmak lazım![]()
Güzel tarif bulmuşsunKötü olsa yap demem zaten,bide ilk defa denedim bunu,daha önce görmüştüm hadi bunu yapayım dedim
Damak zevkide farklı olur ya ondan yani,akşam bizimkşler bir yesin bakalım ne diyecekler![]()
Güzel tarif bulmuşsun
Beğenirler bence![]()
Pembesi daha güzel bak.Her yerde bulabilirsin bunlardan.Bu çok cici yalnız
Bundan istiyorum![]()
Markası ne bunun?
Evet çok güzel gerçekten hanım abla.Zevklerimiz uyuyor demek.Çok güzelmiş,bunun kırmızısı var bende .
Pembe ve gri olanlarıda çok hoş duruyor.
Evet çok güzel gerçekten hanım abla.Zevklerimiz uyuyor demek.Gri de güzel.
Çin malı.Markası ne bunun?
Çin malı.Çince yazılar var.Netten sipariş ediliyor.
Zehir olayı çıkalı bakmak lazım ama nike,kinetixte falan vardır herhalde.Bende de var anormallik, normalde marka takıntım yoktur ama nedense bu ara ilk ona bakıyorum
![]()
Doğru diyorsun, ayakkabı önemli ya, zehirli olmayanıda zarar veriyor kiZehir olayı çıkalı bakmak lazım ama nike,kinetixte falan vardır herhalde.
Benim rengim de pembe.Doğru diyorsun, ayakkabı önemli ya, zehirli olmayanıda zarar veriyor ki
Bakarım ya, ben çok beğendim modeli, griye bayıldım gerçi rengim gri![]()
Bunu çok beğendim