- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Yok canım bir şey yapmadım, kafamı kaldırdım oldu durduk yere. Kış geldi ya, orama burama kramp girmeye başladıAh canım durduk yere mi oldu? Ters bi hareket mi ettin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bir şey yapmadım, kafamı kaldırdım oldu durduk yere. Kış geldi ya, orama burama kramp girmeye başladıAh canım durduk yere mi oldu? Ters bi hareket mi ettin?
Demir eksikliği mi var sende pinkom?Yok canım bir şey yapmadım, kafamı kaldırdım oldu durduk yere. Kış geldi ya, orama burama kramp girmeye başladı
Valla en son evlilik için tahlil yaptırdık. Normaldi, çok üşüyorum kasıyorum boynumu falan tek harekette tutuluyor sanırımDemir eksikliği mi var sende pinkom?
Ah canım yaValla en son evlilik için tahlil yaptırdık. Normaldi, çok üşüyorum kasıyorum boynumu falan tek harekette tutuluyor sanırım![]()
Yok detaylı baktı, eşimin tanıdığıydı. Sağolsun ne var ne yok detaylı baktı.Ah canım yaevlilik için baktiklarinda çok detayli bakmiyorlar. Sen bi dahiliyeye git,iyi olur
![]()
Çok bekleyeceksinYok detaylı baktı, eşimin tanıdığıydı. Sağolsun ne var ne yok detaylı baktı.
Doktor deme bana
Bunlar ne zaman evde hizmet verecek![]()
O zaman uyumaya gidiyorumÇok bekleyeceksin![]()
Bu saatte ne uykusu kizO zaman uyumaya gidiyorumGözün burda olsun
![]()
Çok yorgun hissediyorum kendimi canım, konu açacak olanlar vardı, belki yardıma ihtiyaçları olur, nevoş gelene kadar bakarsın demi :)Bu saatte ne uykusu kiz![]()
Evet canm burdayim benÇok yorgun hissediyorum kendimi canım, konu açacak olanlar vardı, belki yardıma ihtiyaçları olur, nevoş gelene kadar bakarsın demi :)
Görüşürüz tatlimmEvet canm burdayim ben![]()
Görüşürüz tatlımGörüşürüz tatlimm![]()
Düzenlerler merak etme. Şimdi burda değiller gelince ilk iş ona bakarlarMerhaba arkadaslar konu actım ama bıraz karısık oldu moderatorlerımız duzenler ıns..
Ne guluyon kıznenemin kurabiyesi pişti olmus ehehheheheh![]()
nenemin kurabiyesi pişti olmus ehehheheheh![]()
Seni gidi uyanikHanım ablayla arada külahları değişelim diye aynı tarifi yaptık.![]()