- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
günaydın nevoş hani benim oylarım hani hani haniGunaydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın nevoş hani benim oylarım hani hani haniGunaydin![]()
Sey kem kumgünaydın nevoş hani benim oylarım hani hani hani![]()
hııı kem küm mü olduk şimdiSey kem kum![]()
Cok pis gaza geldin degil mihııı kem küm mü olduk şimdi
bi sonrakine görüşürüz ,kk yenecem seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Basin sagolsun ablam.Nur icinde yatsin baban..Bugün babamı kaybedeli tam 11 ay oldu,nurlar içinde yatsın 08.57 vefat haberini aldığım saatti.
Şaka gibi diyorum,nasıl geçti o kadar aylar,zaman su gibi geçip diyorum ya her zaman..
Basin sagolsun ablam.Nur icinde yatsin baban..
Hahhh şöyle gaza gelmek ve eğlenmekk stres yokk.. ve daha iyisini ve daha iyi sunum yapmakk..katılmaya devam katılmaya devam..Cok pis gaza geldin degil miGoster onlara parkbyull canim
![]()
CanimHahhh şöyle gaza gelmek ve eğlenmekk stres yokk.. ve daha iyisini ve daha iyi sunum yapmakk..katılmaya devam katılmaya devam..
Başın sagolsun abla.Mekanı cennet olsun.Bugün babamı kaybedeli tam 11 ay oldu,nurlar içinde yatsın 08.57 vefat haberini aldığım saatti.
Şaka gibi diyorum,nasıl geçti o kadar aylar,zaman su gibi geçip diyorum ya her zaman..
30 tarif, 9.202 mesaj ve 32.815 görüntülenmenin başlangıçta bir hediyesi olmalı değil mi ?
Pro üyeler lütfen kusura bakmasın : )
Bu arada oyumu kullandım. İnanın hepsi birbirinden güzel, katılan herkese bol şans
tekrardan başın sağ olsun abla, Allah babacığına gani gani rahmet eylesin.Bugün babamı kaybedeli tam 11 ay oldu,nurlar içinde yatsın 08.57 vefat haberini aldığım saatti.
Hoşbuldum Nevoş.Hosgeldin adra'cim![]()
Başın sagolsun abla.Mekanı cennet olsun.
tekrardan başın sağ olsun abla, Allah babacığına gani gani rahmet eylesin.![]()
30 tarif, 9.202 mesaj ve 32.815 görüntülenmenin başlangıçta bir hediyesi olmalı değil mi ?
Pro üyeler lütfen kusura bakmasın : )
Bu arada oyumu kullandım. İnanın hepsi birbirinden güzel, katılan herkese bol şans
o kemer benim olmalı uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeynCok pis gaza geldin degil miGoster onlara parkbyull canim
![]()
Biz size teşekkür ederiz,bizlere bu imkanı verdiğiniz için sağolun.
Hanm ablacim bsin sağolsun tkrar