Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Tesekkur ederim canim:KK60:İci yumusak citir kurabiye benimdi:oops:
Sizi her zaman burda gormek isterim:KK68:Bir hatam olduysa affola:oops:
Estafirullah ne demek ,
İlgimi cekmisti yumusak citir kurabiye.. Tekrar elinize saglik .

Yarisma boyunca burda olmayi isterdim annemler, kiz kardesim 3 de yegenim misafirim :) ,yariyil tatili baslayinca geldiler , yarismayi takip etmeyi burda olmayi istemistim dogrusu :))

Tekrar katilan, oy kullanan herkese tesekkur ederim ....
Sizede nezaketinizden dolayi ayrica tesekkur ederim nevreste ;)

Net gidip geliyor.İyi geceler.

Estafirullah ne demek ,
İlgimi cekmisti yumusak citir kurabiye.. Tekrar elinize saglik .

Yarisma boyunca burda olmayi isterdim annemler, kiz kardesim 3 de yegenim misafirim :) ,yariyil tatili baslayinca geldiler , yarismayi takip etmeyi burda olmayi istemistim dogrusu :))

Tekrar katilan, oy kullanan herkese tesekkur ederim ....
Sizede nezaketinizden dolayi ayrica tesekkur ederim nevreste :KK66:
Ben de anlayisiniz icin cok tesekkur ederim:KK60:

HERKEZE SELAM.
Bana oy veren vermeyen herkeze teşekkür ederim.. harika bir yarışmaydı.çok keyif aldım.yeni üyelerdenim topicleri gezerken yarışmayı gördüm aha. tam benlik dedim öylesine katıldım ..ama kurabiyem başlarda olduğunu görüncede acaip heyecan yaptım..nevtesteye emeği için teşekkür ederim bu heyacanı yaşattığınız için..çok güzel kurabiyeler var ve çok emekli olanlar.ben kurabiyemi yaparken nasıl güzel bir sunum yaparım düşüncesinede girdim.ve sunumada odaklandım kuru çiçekler buldum uğur böcekleri aldım,masamı süsledim sıcak kahvenin dumanlarını çekmek için uğraş verdim..Kadınlar kulubü ailesine teşekkür ederim diğer yarışmada görüşmek üzere..:KK15::KK15:

HERKEZE SELAM.
Bana oy veren vermeyen herkeze teşekkür ederim.. harika bir yarışmaydı.çok keyif aldım.yeni üyelerdenim topicleri gezerken yarışmayı gördüm aha. tam benlik dedim öylesine katıldım ..ama kurabiyem başlarda olduğunu görüncede acaip heyecan yaptım..nevtesteye emeği için teşekkür ederim bu heyacanı yaşattığınız için..çok güzel kurabiyeler var ve çok emekli olanlar.ben kurabiyemi yaparken nasıl güzel bir sunum yaparım düşüncesinede girdim.ve sunumada odaklandım kuru çiçekler buldum uğur böcekleri aldım,masamı süsledim sıcak kahvenin dumanlarını çekmek için uğraş verdim..Kadınlar kulubü ailesine teşekkür ederim diğer yarışmada görüşmek üzere..:KK15::KK15:

Tebrik ediyorum arkadaşım,her zaman başarılarının devamını dilerim,yeni bir yarışmada da başarılar dilerim şimdiden :KK66:

HERKEZE SELAM.
Sefim:KK9:Hayirli olsun:rolleyes:

Patates çorbası..fırında patatesli tavuk.mısırlı pilav..kırmızı biber meze amerikan salata yoğurt tatlısı

Kemer çok yakışmış.
Bisous28.gif
Kurabiyeni denedim canım mis gibi oldu:D

Yarin seslenicem pinkocuma

Pinko çok üzülecek :KK53:

Sefim:KK9:Hayirli olsun:rolleyes:

Nevoşummm nasıl oldu oğluşun :KK60:

Patates çorbası..fırında patatesli tavuk.mısırlı pilav..kırmızı biber meze amerikan salata yoğurt tatlısı

Gayet güzel olmuş ellerine sağlık :kk77:

Kemer çok yakışmış.
Bisous28.gif
Kurabiyeni denedim canım mis gibi oldu:D

Selam nasılsınn :KK60:

Back
X