'Anne lütfen ölmeme izin ver'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
'Anne lütfen ölmeme izin ver'
01.jpg

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/g...m=post&utm_content=&utm_campaign=galeridetay_
Daily Mail'in haberine göre 5 yaşındaki Morgan Bishop'ta henüz 4 aylık ortaya çıkan ve o günden beri hayatını zindana çeviren egzama uyumasını ve yürümesini bile engelliyor...
Bacaklarında ve vücudundaki çatlaklar asit yanığı gibi görünen minik Morgan, hastalığı nedeniyle okula gidemiyor, geceleri uyuyamıyor ve yürüyemiyor.
Her türlü tedavinin denendiği Morgan'ın annesi Dana, oğlunun 5. doğum gününde ölmeyi tercih ettiğini söylediğini belirtiyor...
03.jpg

Sürekli krem sürülmesine rağmen çok büyük acılar çeken minik Morgan'ın ayrıca astım ve böbrek sorunları da var...
04.jpg

Morgan, yumurta, süt ürünü, patates ve pirince karşı da alerjisi olduğundan beslenmesi için yiyebileceği çok az seçenek kalıyor.

Geceleri cildinin kurumasını engellemek için ıslak bezlere sarılan Morgan, uyumakta da zorluk çekiyor
05.jpg

06.jpg

Ahh canım yaa yavrum benim Allah acil şifalar versin kıyamam yaa biz bile grip olunca dayanamıyoruz bu küçücük can bukadar hastalığa nasıl dayansın :KK42: Vardır Rabbimin bir bildiği derdi veren Allah dermanını da verir tez zamanda iyileşir inşallah.

Allah bu mübarek günün hürmetine bu yavrucağa şifa versin inşallah çok üzüldüm çok :KK43:

Senelerdir çocuğunun gözleri önünde acı çekmesi ve bir şey yapamamak . Uyuyamıyor , yürüyemiyor, yemek yiyemiyor ,astımı , böbrek sorunu var , bu çocuk her gün ölüyor zaten. 5 yaşındaki bir çocuk soyut düşünemezken ölümü tercih ediyor. Hastalığın bir tedavisi olsa ki 4 aylıktan 5 yaşına kadar tedavi sağlanamamış ,amaç sadece günü kurtarmak ise bu çocuk ömrü boyunca böyle mi yaşayacak? benim çocuğum olsa ötenazi yaptırırdım.Yetişkin bir insan bile çok basit hastalıklara dayanamazken , küçücük bir bedenin bunu kaldırabileceğini düşünmek , bencilce.

X