- 11 Mayıs 2016
- 56
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi Muallime0610
Bende katılıyorum ama benim eşim de aynı sabır diyorum sadece annesinden babasından uzak tutan kötü gelin olmak istemem iyi kayinvalidem ve iyi bir kayınpederim var eşim günlük annesini ararbende aynı şeyle karşılaştım arkadasinki gibi 1 haftalık evliyim daha eşim yurt dışı dan akrabalri teyzesinde olduğu için birde kayinvalidem de orada olduğu için orada kalmak istediğini beni de çağırdı ama evimiz 10 dk yer ben dir ettim evimiz var ne gerek o ısrar etti Ben anne lerde kaldım o da orada ne diyeyim inat edene büyük le ama annesine düşkünlüğü gibi teyzesine de düşkündü her hafta sonu orada ben gece calisirken o evde kalmayı sevmezdi teyzesinde kalırdı ben gitmemeye başlayınca o da ayda bi gittti sonra da iki ayda bi senin ki en azından iyi benim eşim aramızdaki problemi teyzesi ve annesine anlatırdı oturup bi problem tartışıp. Bi orta yol bulamazdik ve karisiliyordu eşimle arama benim ailem bilmezdi bu sorunlar annem duymuş ve sordu bende ağlayarak anlattım annem teyzesie kızdı senin de kızın var aynısı başına gelse naparsin hicbirsey çünkü el evinde huzuru bozulmasın die ondan beri teyzesi evime karisamiuor esi.de anlatmıyor oturup konuştum bu konuyuama anlayışlı ve konuşarak sürekli dil dökmek lazım 1.5 yıldır iliklerim kurudu ama sonunda yola geldi kocam şimdi iyi ilkine göre ha birde tavsiye ediliyor böyle şeylerde çocuk problemi çözüyor bi çocuk oldu mu erkek herşeyi unutup ona odaklanıyor