Anne mi şimdi bu

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Hanimlar, bir haber okudum, beş yaşındaki bir cocuk, annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüyor ve elleri ayakları bağli, kullanılmayan bir tandıra konuluyor. Anne denen caniyle beraber yapıyorlar bunu. Kim bilir belki çocuğu da beraber dövüp öldürdüler.

uyuyamiyorum ya, o minicik bebek ölecek kadar nasıl bir canilikle dövüldü? Ellerinin ayaklarının bağlı olması ya. Anne denen caniye birşey söylemeye bile gerek yok. Değmez ki! Aklım almıyor, o minicik melek bu kadar büyük bir acı yaşadı ve bizler o anlarda gülüp egleniyorduk belki. Dünya böyle bir vahşet yaşanırken nasıl hiçbir şey olmamış gibi dönmeye devam etti aklım almiyor. Çok ama çok üzgünüm. Zavallı minigim!

O çocuğun yaşadığı korku çöktü üzerime!
Bu dünyada en çok güvendiğin ve gözünle görmediğin anda uçan kuştan bile korktuğun, yapayalnız kaldığın evrende annen sana cehennemin bile yapamayacağını işkenceler yapsın.
Etleri dirhem dirhem çürüsün kopsun inşallah!
Ah güzel yavrum, nasıl korkmuştur nasıl...

Aklımı oynatacak gibi oluyorum kendi çocuğumu yerine koyup düşününce. Bebeğim iki yaşında ve yüzüne bir sinek konsa, koşarak bana geliyor, bana sığınıyor. Minicik parmaklariyla konduğu yeri gosteriyor. Ya o kadar ilgiye muhtaç ki cocuklar, o melek o kadar büyük bir acı yaşarken annesine sığınmak istedi mi acaba? Ya da annesinin de o cani gibi olduğunu anlayınca nasıl çaresiz hissetti. Paramparça oldu kalbim çok üzgünüm Allah kahretsin

Okudum keske okumasaydım diyorum biseyleri bilmeden yasamak bazen iyi gelecek sanıyorum. Öldürmüşler bide ellerini ayaklarini neden bağladılar. Biz eşlerimiz çocuğa kizsa içimiz ciz ediyor bu elin adamınin öldürmesine ve hatta saklamasina ortak oluyor. Kuzum simdi cennet kuşu olmuştur

Bu dünya bu kadar acıyla nasıl dönüyor, bu kadar acı bu dünyaya nasıl sigiyor aklım almıyor. Psikolojim kaldırmıyor artik

Offf offfffff içim çiz etti 2 evlâdım var ömrüm onlara feda kalbim aciyo bu haberlere, sevgilinde sende b*k çukurunda can verin o****u ulan bu dünya niye boyle biryer Allahım çok soz var söyleyecek inanın dilim lal oldu !!

Bunun gibi haberlerin üstünde düşünmemeye çalışıyorum, insanı delirtir çünkü.
Bir şeyden korktuklarında, üzüldüklerinde ilk annesine koşan masumlar bunlar. Annesinden dayak yiyen çocuk bile anne diye ağlar. Anne koruyucudur, teselli edicidir, güvenilir limandır çünkü. O yavrucak o kadar dayak yerken ağzından anne sözü çıkmadı mı hiç? Çıkmıştır elbette. İnsan dünyayı yakar ya, bir anne sözüne. Bunca şiddete nasıl gözünü kapar? Çok acıyor içim. İçimde öyle beddualar var ki, Allahım yaşatmadan almasın canlarını o iğrenç mahlukların. Ne denir? Ne desek boş.

On küsür seneden beri müge anlıyı izlerim. Katil hep yakınından çıkar ve doğrudur da.

Bir olay vardı yıllar öncesinde ölen çocuğun annesi dilber fırtına hiç unutmam. Bu konuda aynı burdaki konuya benzer birşeydi. Çok etkilemişti beni. Bunun gibi daha çok olay da gördüm malesef.

Olan hep masum yavrulara oluyor.

Akşam haberlerde yavrunun ölmeden birkaç gün önce yemek yeme videosunu izledim. Gözleri sis yemeği cignemeye çalışması, o canavarın videoya alması. Yavrum hergun dayak yiyormuş zaten. Ya kimse duymadı mi, kimse sormadı mi, kimse merak etmedi mi? Ağlasam ağlasam, o yavrunun çektiği acilar hiç yasanmamis olsa... O kadın, o sevgilisi elime geçse şimdi şuan paramparça ederim ikisini. Güçleri savunmasız bir meleğe yetmiş adı yaratıkların.

Haberi izledim icime bir tas oturdu. Saatlerdir aklimdan cikmiyor. Bebegim geliyor gozumun onune. Masumiyeti acizligi. Icim yaniyor. Talihsiz yavrunun son videosunda bakislarinda gordugum korku caresizlik aklima geldikce icim eziliyor. Herkes anne olmamali! Bir hayvan bile yavrusunu koruyup kollamaya calisirken insan diye tabir ettigimiz bu mahlukun yaptigini aklim almiyor. Allah o yavruyu cennetin en guzel kosesinde yasatsin. Bunu yapan canilere ne soylesem yetersiz kalir. Insallah cezaevinde haklarindan gelen mahkumlar cikar karsilarina.

O allahın belası iki yaratikla aynı semtte oturuyorum.Bende bugün okudum haberi gün yüzü göremesinler inşallah..

Bu son olmayacak ki. Bu çaresiz yavrular, evdeki cani ana babalarla çaresiz eziyete katlanmak zorundalar. Bu caniler en sonunda da işkenceyle öldürüyor gunahsizlari. Bu nasıl öfke, bu nasıl nefret ya delirecem. Rusya'da da bir cani anne 1 yaşındaki oğlunu bogup, bahçesine gommus. İçim eziliyor, kalbim eziliyor kaldıramıyorum bu kadar adaletsizliği. Allah bu vahsetler yaşanırken nasıl müdahale etmiyor, aklım almıyor.

Back
X