Anne Olabilmek İçin Haşr Suresi

Sevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ♥️

Sevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ♥️
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleyecek 😍sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲 senin duanın yeri de ayrı hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et canım ben de 3 yıldır bekliyorum 🤲

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleyecek 😍sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲 senin duanın yeri de ayrı hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et canım ben de 3 yıldır bekliyorum 🤲
Allah razı olsun cok teşekkür ederim daha hamileyim diyemesem de dualarimdasiniz inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder son bekleyisiniz olur bu ay 😍

Allah razı olsun cok teşekkür ederim daha hamileyim diyemesem de dualarimdasiniz inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder son bekleyisiniz olur bu ay 😍
Allah razı olsun bugün de senin için dua edicez inşallah gönlüne göre hayırlısı olur 🤗

Kaçıncı gün embriyosuve transferin kaçıncı günü yaptın arkadaşım

Yaaa ne güzel bnde idrar testi yaptm iki gn ikiside negatf yarn kan verme günüm insallh bnde poztfi görürüm😔

Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et ❤️

Çok teşekkür ederim canım insallah güzel ilerler de.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hazinesinden bizlere göz aydınlığı olacak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah ♥️
İnşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin 🤲🤲🤲

Back
X