- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleyecekSevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Allah razı olsun cok teşekkür ederim daha hamileyim diyemesem de dualarimdasiniz inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder son bekleyisiniz olur bu ayHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleyeceksağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
senin duanın yeri de ayrı hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et canım ben de 3 yıldır bekliyorum
![]()
Allah razı olsun bugün de senin için dua edicez inşallah gönlüne göre hayırlısı olurAllah razı olsun cok teşekkür ederim daha hamileyim diyemesem de dualarimdasiniz inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder son bekleyisiniz olur bu ay![]()
Kaçıncı gün embriyosuve transferin kaçıncı günü yaptın arkadaşımSevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Yaaa ne güzel bnde idrar testi yaptm iki gn ikiside negatf yarn kan verme günüm insallh bnde poztfi görürümSevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Tüp bebek degil canim normal yolla oldu, yani insallah olmak uzere diyelimKaçıncı gün embriyosuve transferin kaçıncı günü yaptın arkadaşım
İnşallah canım üzülme benimkinin ne olacağı belirsiz daha coook silik testlerYaaa ne güzel bnde idrar testi yaptm iki gn ikiside negatf yarn kan verme günüm insallh bnde poztfi görürüm![]()
En önmlisi moral ltfen olumlu düşün bebegn sennleİnşallah canım üzülme benimkinin ne olacağı belirsiz daha coook silik testler
İnsallahhh allah kabul etsinBugün sıradaGereksiz06 ve
Gelincik78 var.
Gereksiz06 nın testinde pozitif çıktı değeri sağlıkla yükselir inşallah
Merayyy
burcusami
Minnosella098 (Elif)
G Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
merve
Larka
S sedeom
![]()
Gereksiz06
![]()
Gelincik78 (Gözde)
Bir Pelincik
Mehfam
Mucizemsn
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess (Hilal)
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
defne-28
Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua etSevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim canım insallah güzel ilerler de.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hazinesinden bizlere göz aydınlığı olacak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahÇok sevindim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et![]()
İnşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesinÇok teşekkür ederim canım insallah güzel ilerler de.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hazinesinden bizlere göz aydınlığı olacak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah![]()