- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
İnşallah canim amiin hepimize nasip etsin inşallahİnşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim amiin hepimize nasip etsin inşallahİnşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin![]()
Amin canım inşallah peki bu ay özel bişey yaptın mı ne kadar süredir bebek istiyordunÇok teşekkür ederim canım insallah güzel ilerler de.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hazinesinden bizlere göz aydınlığı olacak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah![]()
6. Ayımiz bu ay ben ilk aydan beri özel biseyler yapiyorumAmin canım inşallah peki bu ay özel bişey yaptın mı ne kadar süredir bebek istiyordun
Hayırlı olsun inşallah canımm sağlıcakla ilerlesin inşallah dualarımız iyiki varSevgili arkadaşlarım erkenden test yaptım coook silik bir pozitif gördüm, bu ay üst üste dua gruplarinda bulunmak nasip oldu eminim vesile olmuştur. Lütfen testlerimin koyulasmasi sağlıkla ilerlemesi icin dualarınızı esirgemeyin, şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Ay çoğunu bende yaptım canım kısmet demek ki6. Ayımiz bu ay ben ilk aydan beri özel biseyler yapiyorumcok fazla var ama geçen ay dr yoğun enfeksiyon var dedi antibiyotik ve fitille kurtuldum sonrasında pozitif gördüm. 6 aydir her adet bitiminde hacamat yaptırıyorum genel tarama ama yoğunluk bel kasık bölgesinden. Böğürtlen kökü suyu iciyorum yine 4-5 aydir adetten yumurtlamaya kadar. Naturallen macun kullandim 2. Kutu henüz bitmemisti, gecen ay da bu ay da yumurtlamaya kadar yedim. Bir de gecen ay eşim hergun 1 hurmaya Meryem süresi okudu yarısını paylaşıp yedik bu sekilde 41 gün yaptık. Son hurma son adetin son gününe denk gelmisti. Önceki aylar da cok şeyler denedim ama bunlar vesile oldu insallah
![]()
Canım aynılarını ben de aylardır yapiyodum daha yeni nasip olacak insallah. Hacamat çok önemli her ay yaptırdım mutlaka. Enfeksiyon da gecti. Ha bir de ovulasyon testini de ilk aydan beri yapiyodum hep dogru günleri sık degerlendirdik. Esimin de sonuclari baya yüksek geldi, henüz o test yaptırmamışken keçiboynuzu özü falan iciyodu hergun. Meryem suresi ve burdaki dua gruplarinin da faydasina cok inaniyorumAy çoğunu bende yaptım canım kısmet demek ki![]()
Vakti geldiğinde olacak inşallah sabrımız sınanıyor bence bende duanın gücüne inanıyorum güzel günler yakındırCanım aynılarını ben de aylardır yapiyodum daha yeni nasip olacak insallah. Hacamat çok önemli her ay yaptırdım mutlaka. Enfeksiyon da gecti. Ha bir de ovulasyon testini de ilk aydan beri yapiyodum hep dogru günleri sık degerlendirdik. Esimin de sonuclari baya yüksek geldi, henüz o test yaptırmamışken keçiboynuzu özü falan iciyodu hergun. Meryem suresi ve burdaki dua gruplarinin da faydasina cok inaniyorum
Öyle tabiki canım insallahVakti geldiğinde olacak inşallah sabrımız sınanıyor bence bende duanın gücüne inanıyorum güzel günler yakındır
41 meryem suresiVakti geldiğinde olacak inşallah sabrımız sınanıyor bence bende duanın gücüne inanıyorum güzel günler yakındır
Allah kabul etsin canım onu duymadim ama Meryem suresi vesilesiyle ablam, onun iki arkadaşı ve gorumcemin arkadasi hamile kaldı bunlari bire bir biliyorum..
Benim için 41 Meryem suresi okundu bir çok kişi tarafından sonra 41 gün boyunca her gün kendi adıma okudum bir çok dua vardı ya bedi gibi yani çok şey yaptım hala da yapıyorum biliyorum ki birgün olacak zamanını bekliyor tek dileğim hayırlısıyla bir an evvel anne olmak
İnsallahBenim için 41 Meryem suresi okundu bir çok kişi tarafından sonra 41 gün boyunca her gün kendi adıma okudum bir çok dua vardı ya bedi gibi yani çok şey yaptım hala da yapıyorum biliyorum ki birgün olacak zamanını bekliyor tek dileğim hayırlısıyla bir an evvel anne olmak
İnsallahhh allah kabul etsin
B BerrinimEki Görüntüle 2755429
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. (Haşr Suresi 24. Ayet)
Evet hatunlar yeni bir duaya başlayalım, birbirimize dualarımız geçsin. Mutlu haberleri alalım hepimiz en kısa zamanda..
Liste bitene kadar herkese açıktır. Sonradan gelen arkadaşlar gerçekten yetiştirebilecekse her zaman bekleriz
Her gün 18:00 da sıra kimde ise paylaşım yapılıp 2 kişiye 101 er adet okunacak. Sadece okuduğunuz arkadaşları etiketleyip bildirimde bulunmanızı isteyeceğim.
Başlama Tarihi 07.01.2020 18.00
@camlihemsinli
![]()
burcusami
@Minnosella098 (Elif)
@Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
![]()
merve
![]()
Larka
S sedeom
![]()
Gereksiz06
![]()
Gelincik78 (Gözde)
Bir Pelincik
@_Reyyan
@Mucizemsn
H halleycik
Burcu2614
@icimdekisess (Hilal)
@Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
Birkucukkalp
@Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
@agustos72
bebekedi
@Kaaardeeelen
defne-28
Cok teşekkür ederim canim amiin inşallah peşpeşe sizlerden de güzel haberler alırızGereksiz06 için okudum. Allahım dualarınızı kabul etsin. Sağlıklı hayırlı bebișleriniz olsun. İnşallah testin kopkoyu olur değerlerin güzel artar canım
![]()
Eki Görüntüle 2755429
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. (Haşr Suresi 24. Ayet)
Evet hatunlar yeni bir duaya başlayalım, birbirimize dualarımız geçsin. Mutlu haberleri alalım hepimiz en kısa zamanda..
Liste bitene kadar herkese açıktır. Sonradan gelen arkadaşlar gerçekten yetiştirebilecekse her zaman bekleriz
Her gün 18:00 da sıra kimde ise paylaşım yapılıp 2 kişiye 101 er adet okunacak. Sadece okuduğunuz arkadaşları etiketleyip bildirimde bulunmanızı isteyeceğim.
Başlama Tarihi 07.01.2020 18.00
@camlihemsinli
![]()
burcusami
@Minnosella098 (Elif)
@Glsgl (Gül)
B Berrinim (Tuğba)
![]()
merve
![]()
Larka
S sedeom