• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

merve merve liste uzunsa zor olur diye düşünüyorum canım.. kaç kişi olur ki toplam kaç gün sürer..? Başka zikir ve sürelerim de var da o yüzden tereddüt ettim?

Listenin sonuna bakarız çok uzun sürmezse katılırım belki kızlar... 😍🤲

bende varım merve merve cimmm allah kabul eder inşallah hepimizinkini şimdidennnn :dua: allah herkesten razı olsunnn

10 Aralık Perşembe sabahı test yapıcam 9 aralıkta aciliyeti olmayan varsa oraya geçebilir miyim🥰 merve merve

Eklendiniz ballar. İşlemi olanı öne alacağız tabi kii 😍 5inde başlıyoruz. Eşe dosta haber verin. İşlemi olan söylesin. 😍😍 yer değiştirme değil kaydırma ile öne alacam.
Günaydın canım♥️hayırlı olsun bizlere uğur getiirsin vesilemiz olursun inşallah 🤲ben dün tüp bebek tedavisine başladım ilk ignemi yaptım.surec başladı ne olur nasıl sonuçlanır orası Allah a kalmış.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲

Beeeeeen :rolleyes: Yettim yettim:skandal:

Bende katılırım 🤗

bende varım merve merve cimmm allah kabul eder inşallah hepimizinkini şimdidennnn :dua: allah herkesten razı olsunnn

Ben de ben de ben dee ❤️❤️👏

10 Aralık Perşembe sabahı test yapıcam 9 aralıkta aciliyeti olmayan varsa oraya geçebilir miyim🥰 merve merve

Eklendiniz. İşlemi olanı öne alıcaz. 🥰

merve merve canim ben katilamicagim cok isterdim ama katilcagim egitim basliyor her gun okuyamabilirim beni cikarabilirsin

Back
X