K KurkmantoluS K KurkmantoluS (@KurkmantoluSero)
A Arelarven A Arelarven
S sedeom S sedeom
Hepimizin niyetleerini kabul etsin Rabbim
İmtihanimizi kolaylastirsin
Helal edin haklarinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz tez zaman da evlatlarımızı kucağımıza alalımMinnosella098
K KurkmantoluS K KurkmantoluS (@KurkmantoluSero)
NaaNaa
NaaNaa
Bir Pelincik
Bir Pelincik
A Arelarven A Arelarven
gurbetgulu16
gurbetgulu16
S sedeom S sedeom
N Nurem N Nurem
![]()
britneyyyyy
britneyyyyy
Hepimizin niyetleerini kabul etsin Rabbim
İmtihanimizi kolaylastirsin
Helal edin haklarinizi![]()
Helal olsun kuzumRabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Eksiğimiz varsa kabul etsin Allahım. Sağlıkla tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere. Hakkınızı helal edin![]()
Amin canım benimbritneyyyyy N Nurem S sedeom
gurbetgulu16 A Arelarven
Bir Pelincik
NaaNaa K KurkmantoluS kızlar sizler için okudum Rabbim kabul hamile olan bacılara hayırlı doğumlar evlat hasreti ile yanan kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
![]()
Amin inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin evlatlarımızıListedeki herkes hakkını helal etsin Rabbim hepinizin niyetini kabul etsin bana okuyan herkesten de Rabbim razı olsun. Umarım hepimiz duamızı yaşarken buluruz kendimizi![]()
Allah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallah
Allah razı olsun canm amin![]()
Bir Pelincik
A Arelarven
![]()
gurbetgulu16
S sedeom
Sizler için okudum rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Aminn Allah razı olsun
Aminn Allah razi olsun canımbritneyyyyy N Nurem S sedeom
gurbetgulu16 A Arelarven
Bir Pelincik
NaaNaa K KurkmantoluS kızlar sizler için okudum Rabbim kabul hamile olan bacılara hayırlı doğumlar evlat hasreti ile yanan kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
![]()
Allah razi olsun canm aminn