• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

evet evet dun aksam bi kac gunluk cekmm gerekn selavet ve okumm gerekn dua vrdi onlari yaptim simdi okumaya bsldm cnm
Tamam canım mantığı çözmüşsündür sen okuduğun arkadaşınk etiketleyip hediye ediyorsun duanı ben yoklama almıyorum. Günlük sırası geleni söylüyorum sadece. Hünde 1 kişiye de okunabilir ama maşallah hızlı okuyor kızlar. 🤗

Tamam canım mantığı çözmüşsündür sen okuduğun arkadaşınk etiketleyip hediye ediyorsun duanı ben yoklama almıyorum. Günlük sırası geleni söylüyorum sadece. Hünde 1 kişiye de okunabilir ama maşallah hızlı okuyor kızlar. 🤗
ilk basta anlyamamistim fakat cözdum cnm 🌸💃 hepinize tek tek okuyacagim allhim kabul eylesin insaallh

mervişşş bu bittikten sonra bişeyler daha bulalım güzel gidiyor bu grup maşallah nazar değmesin :KK200: :KK200: :KK76: bu arada teşekkür ederim sıra için ben baya okumuştum kendime de okıyım bari :KK45::KK45:

Herkese teşekkür ederim, Allah razı olsun 💙 🙂
Nosking Nosking S Sabr-Sukur-Dua merve merve Mehfam Mehfam @camlihemsinli Mavim25 Mavim25 burcusami burcusami @nghnyr @Buseeeeee95 kizinbiri9 kizinbiri9 Larka Larka @Cemrewww Burcu2614 Burcu2614 K Kelebek-bek Hemsirecik Hemsirecik ManyakPrenses ManyakPrenses M Maviayyy sizler için okudum canısılar. Allah kabul eylesin, hamile olanlara sağlıkla doğum yapmayı, evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin. :dua: K Kelebek-bek ben gününden önce başladım, o yüzden senin için de okumuş oldum. Hakkım helal olsun. Allah gönlüne göre versin ☺️

S Sabr-Sukur-Dua , merve merve , kizinbiri9 kizinbiri9 , Mehfam Mehfam kızlar sizin için okudum allah kabul eyleyen dualardan etsin inşallah :KK200: :dua: :KK68: kucağınız bir an önce dolsun hamileler de sağlıkla doğursun dilerim ki :KK200:

kizinbiri9 kizinbiri9 ve Mehfam Mehfam kızlar sizin için okudum

Bana okuyan herkesten Allah razi olsun, birbirimize ettigimiz dualarin cok sukur sevincini hep birlikte burda yasayalim insallah😍
kizinbiri9 kizinbiri9 Efenin_Annesi Efenin_Annesi merve merve Mehfam Mehfam @camlihemsinli sizler icin okudum❤
Rabbim hayirli evlatlar versin insallah :emir_bebek:

Nosking Nosking Burcu2614 Burcu2614 S Sabr-Sukur-Dua merve merve kizinbiri9 kizinbiri9 Mehfam Mehfam @camlihemsinli alsem alsem kızlar simdilik sizler için okudum rabbim tez zamanda hepimizin kucagını evlatlarımızla doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻

Burcu2614 Burcu2614 merve merve Mehfam Mehfam için okudum Allah kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah 💓💓

Back
X